Sokan azt gondolnák, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg csakis magángéppel utaznak, pedig ez a távol áll a valóságtól. Tavaly nyáron Katalint hercegné, Sarolta hercegnő és Lajos herceg Skóciába utaztak, de privát repülőgép helyett a menetrendszerinti járatot választották. 

Katalin hercegné sokakat meglepett 

Tavaly bukkant fel egy videó a TikTokon, amiben az egyik rajongó elmeséli, hogy ugyanazzal a géppel utazott Skóciába, mint Katalin hercegné, Lajos herceg és Sarolta hercegnő. Vilmos herceg és György herceg nem tartottak velük, mivel mindketten elöl vannak a trónöröklési sorrendben, így rájuk más biztonsági szabályok vonatkoznak. A rajongó még azt is elmesélte, hogy egy dada, illetve egy biztonsági őr utazott a walesi hercegnével. 

És igen, lenyűgöző volt, még el is mosolyodtam magamban, miközben visszanézett a háta mögötti sorra, hogy a fiával beszélhessen. A fedélzeten senki sem készített fényképeket vagy videókat. Csak egy anya vitte el a gyerekeit nyaralni a nagymamához, de volt egy kis hangzavar a fedélzeten

– árulta el. 

Vilmos herceg többször szabályt szegett már 

A szabály szerint az uralkodó és a trónörökösök vagy két trónörökös sosem utazhatna együtt, ez Vilmos hercegre és György hercegre is vonatkozik. Ez az jelenti, hogy mindig külön géppel kellene utazniuk. Ehhez a szabályhoz Katalin hercegné és Vilmos herceg nem tartják magukat, hiszen György herceg még gyerek. Mikor Skóciába mentek, a walesi herceg akkor is egy repülőn utazott a legidősebb gyermekével. 


Via