Korábban már többször beszélt arról Katalin hercegné, hogy sokszor zsonglőrködik a feladatokkal, hiszen szeretne ott lenni a gyerekei fontos pillanatainál. Persze a királyi teendőiről sem feledkezhet meg, így például az edzésre csak reggel jut ideje, a lazítás pedig csak esténként jöhet szóba.

Ezzel lepi meg esténként Katalin hercegnét Vilmos herceg 

A hercegi pár korábban már többször beszélt arról, hogy a gyerekek számukra az elsők, így például ritkábban utaznak hosszú királyi turnéra. Nem szeretnék, hogy a gyerekeket a dada nevelje, így megpróbálnak velük annyit időt tölteni, amennyit csak tudnak. Többek között gyakran ők viszik őket iskolába, és délután ők mennek értük. 

Katalin hercegnének napközben sok a feladata, a gyerekek körüli teendők este sem érnek véget, mivel mindig ő fekteti le a György herceget, Sarolta hercegnő és Lajos herceget. Mivel Vilmos herceg tudja, hogy Katalin hercegné napjai igazán sűrűek, ezért esténként megpróbál neki kedveskedni, hogy Wales hercegnéje lazíthasson.

Vilmos készít Katalinnak egy gin-tonikot. Vigyáznak egymásra, de különböző módon

– árulta el a pár egyik ismerőse a titkot a People magazinnak. 

Elárulta, hogy ilyenkor kicsit mindketten kieresztik a gőzt, megisszák az italaikat, miközben beszélgetnek. Lefekvési idő után sokszor Vilmos herceg már a kész itallal várja Katalin hercegnét, mivel tudja, hogy az a kedvence. 

Egyre több a feladata 

Tavaly szeptember óta Vilmos herceg a walesi herceg, ezzel Katalin hercegné címe is megváltozott. Természetesen ezzel a feladatköreik is változtak, így sokkal több nyilvános megjelenést vállalnak. A hírek szerint utazni is többet fognak, hiszen minden hivatalos felkérésnek nem tud eleget tenni Károly király. 

Katalin hercegné az elmúlt 1 évben sokkal több nyilvános eseményen vett részt, új kampányt jelentett be, így ez egy plusz feladat, amivel napi szinten foglalkozik. 


Via