Legutóbb decemberben jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné. Januárban egy műtéten esett át, később pedig a palota bejelentette, áprilisig nem vállal nyilvános megjelenést. Ám a dolgok igazán elszabadultak, mivel őrült teóriák jelentek meg, majd jött a Photoshop-botrány. Éppen ezért most egy profi csapat segíti Katalin hercegné visszatérését. 

Katalin hercegné visszatérését alaposan megtervezik 

Hamarosan visszatér a nyilvánosság elé Katalin hercegné, az emberek pedig már alig várják, hogy április legyen. Az elmúlt hetekben sok teória jelent meg a hercegné állapotát illetően, ezért sokan csak akkor fogják elhinni, hogy jól van, ha visszatér. Ám ez nagy nyomást helyez az egész családra, és a Kensington-palotára.

Mivel szinte mindenki a hercegnét várja, ezért alaposan előkészíti a palota a dolgokat, legalábbis erről számolt be a Mirror. A lap értesülései szerint a Kensington-palotában megterveznek mindent, mivel tudják, hogy az első pár nyilvános szereplésnek hatalmas jelentősége lesz. 

A csapatok éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy kidolgozzák a walesi hercegné visszatérési stratégiáját a hetekig tartó hatalmas nyomás után. Mindannyian tudják, hogy a világ figyelni fogja azután, hogy a hetekig mentek a felfokozott spekulációk és a furcsa kommentárok közösségi médiában

– nyilatkozta a palota egyik informátora a Mirrornak. 

Az értesülések szerint a hercegi pár a legjobb PR-szakemberekkel dolgozik együtt, ezzel is szeretnének felkészülni minden eshetőségre. A csapat egyik tagja, Tom White alezredes, aki magántitkárként dolgozik. 

A Kensington-palota korábban már elárulta, hogy Katalin hercegnét csak húsvét után lehet majd látni. Éppen ezért sokan reménykednek benne, hogy húsvétkor a család többi tagjával ünnepel. Ám a Mirror értesülései szerint, felvetődött, hogy Katalin hercegné csak április közepe után tér vissza, ami a szakértők szerint nem túl jó ötlet. Bár erről még nem született döntés, az informátor szerint ezt az ötletet a PR-csapat sem támogatja.


Via