Nagy botrányt kavart Katalin hercegné legújabb fotója, mivel több helyen Photoshoppal szerkesztették. A walesi hercegné később közleményben reagált az esetre, és elismerte, ő manipulálta a fotót. Most egy újabb képet vizsgáltak meg, ami sokak szerint igazán gyanús. 

Ezt a képet is szerkeszthette Katalin hercegné 

Az említett fotót 2023-ban adta ki a Kensington-palota, a felvétel áprilisban jelent meg, és II. Erzsébet királynőre emlékeztek vele. A képen az egykori uralkodó, és az unokái, dédunokái láthatóak. A felvétel Balmoralban készült még 2022-ben, és Katalin hercegné fotózta. 

Bár a kép már lassan egy éve nyilvános, a szakértők csak a legutóbbi botrány után vizsgálták meg. Elárulták, a legutóbb közzétett fotóhoz hasonlóan ezt is szerkesztették, több hiba is van rajta, ami arra utal, hogy Photoshoppal manipulálták. Az egyik ilyen jel például Erzsébet királynő szoknyájánál van, mivel egy részen rossz a minta, illetve Mia Tindall haja ismétlődik. 

A The Telegraph több következetlenségre is rávilágított, és összesen 6 olyan részletet fedeztek fel, ami egyértelműen arra utal, hogy a képet utólag szerkesztették. Ám ebben az esetben kicsit elnézőbbek voltak az emberek Katalin hercegnével. A kép nagy valószínűséggel valóban 2022-ben készült, de sok gyerek szerepel rajta, ezért lehetett szükség a szerkesztésre. 

A Kensington-palota nem szólalt meg az újabb vádak kapcsán. Korábban a nagyobb képügynökségek kérték, hogy publikálják a családi portré eredeti verzióját, de ezt még nem tették közzé. 


Via