Lázban tartja az embereket Katalin hercegné állapota, és elképesztő mennyi teória terjed az interneten. Ezeknek egy hatalmas része csak kitaláció, ennek ellenére a királyi családhoz is eljutottak a konteók. Most Diana hercegné testvére is megszólalt az ügyben. 

Katalin hercegné állapotáról egy családtag mesélt 

Charles Spencer, Diana hercegné testvére, így ő Vilmos herceg nagybátyja. Viszonylag szoros kapcsolatban áll a királyi családdal, és többször is nyilatkozott már róluk. Most Katalin hercegné állapotát illetően szólalt meg, és kifejezte az aggodalmát. A férfi a BBC vasárnapi műsorában szerepelt, és akkor osztott meg pár fontos gondolatot. 

Aggódom, hogy mi történt az igazsággal

– mondta. Ezzel arra utalta, hogy hatalmas az őrület Katalin hercegné állapotát illetően. Nagyon sokan találgatnak, ez pedig nagyon megviseli az egész királyi családot. Charles Spencer a mostani helyzetet a Diana hercegné halála előtti időszakhoz hasonlította. 

Szerintem veszélyesebb volt annak idején. Ha visszatekintek 97-re és Diana halálára, azt hiszem, ez annyira megdöbbentő volt, halálának körülménye annyira megdöbbentőek voltak, hogy a paparazzókat támogató iparágat valóban alaposan átalakította, mit tehetnek és mit nem.

Charles Spencer szerint nagyon megterhelő lehet ez az időszak Katalin hercegné számára. Ez pedig a szakértők szerint csak további nyomást helyezhet rá. Az informátorok szerint nem kizárt, hogy a walesi hercegné beszélni fog az állapotáról, annak ellenére, hogy korábban a palota azt állította, nem szeretnének bővebb felvilágosítást adni. Katalin hercegné azonban nagyon nyitott, így könnyen előfordulhat, hogy idővel megszólal majd. 


Via