Persze nem szó szerint kell ezt érteni, csupán arról lehet szó, hogy Meghan Markle mélyen együttérez most Katalin hercegnével, aki a napokban egy csúnya Photoshop-botrányba keveredett. 

A manipulált fotó 

Mint ismert a walesi hercegné anyák napja alkalmából osztott meg egy felvételt a Kensington-palota Instagram oldalán, a fotón a három gyermekével, György és Lajos hercegekkel, valamint Sarolta hercegnővel látható. A rajongók persze nagyon örültek, hogy végre látják Katalint, hiszen a hercegné a januári műtétje óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Viszont nem sokkal később furcsa dolgok kezdtek napvilágot látni a kép kapcsán, amit nagyon úgy fest, hogy manipuláltak. 

Vad elméletek 

A közösségi oldalakat ellepték a teóriák és elméletek annak kapcsán, hogy vajon a hercegné miért szerkeszett fotót osztott meg, aztán jöttek a kérdések: ha a kép nem mostani, akkor hol van most Katalin hercegné? A téma kapcsán egyre vadabb összeesküvés elméletek jelentek meg, pedig nagy eséllyel valóban csak arról van szó, hogy Katalin egy komoly, hasi műtéten esett át, ami után a felépülés hosszabb időt vezs igénybe. A palota eleve már korábban is azt közölte, hogy a hercegné biztosan nem fog húsvétig nyilvánosan mutatkozni. Nos, húsvétig is még van közel két hét.

Meghan Markle segítsége 

Egy szó mit száz, Katalin most a média kereszttüzébe került, ha pedig valaki tudja, milyen is ez, az nem más, mint a királyi családtól eltávolodott, sussexi hercegné, Meghan Markle. Harry herceg felesége valószínűleg most mélyen együttérez Katalinnal, Christopher Andersen királyi szakértő szerint pedig ennek egyszerű oka van: Harry és Meghan pontosan tudják, milyen érzés felébredni, és látni azokat a sokkoló bulvárcímeket, amikkel már több ízben megcélozták őket. Andersen megjegyzései egyébként akkor érkeztek, amikor a PageSix arról írt, hogy, egy a hercegi párhoz köze álló forrás azt mondta: 

Ha Harry és Meghan valaha is elkövették volna ezt a hibát, megsemmisültek volna. Nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak a párokra. Ez nem olyan hiba, amelyet Meghan valaha is elkövetne… éles szeme van, és kifejezetten figyel a részletekre. 

A megjegyzés kapcsán később Harry herceg röviden megszólalt, s közölte: 

A PageSix cikkét illetően, ez nem tőlünk származik. 

Harry és Meghan tehát elzárkóznak a nyilatkozattételtől, aminek egyik oka lehet, hogy valóban együttéreznek most Katalinnak és még véletlenül sem akarják még tovább borzolni az már eleve felkorbácsolt kedélyeket. 

(via)