Ahogyan a brit királyi család többi tagja, úgy Meghan Markle is szereti a drága ékszereket: Harry herceg feleségét már többször lehetett milliókat érő nyakláncokban látni, ám ezeknek értéke még mindig semmi azokhoz a méregdrága tiarákhoz képest, amiket Katalin hercegné szokott a királyi eseményeken viselni. Meghan most azonban egy olyan 1,5 millió forintot érő nyakláncban jelent meg, amire nem egy rossz szót sem lehet szólni, annyira szép!

Meghan Markle nyaklánca szép és visszafogott, de nagyon drága 

Meghan Markle már korábban is megmutatta, hogy nem feltétlenül szereti az extravagáns outfiteket és a figyelemfelkeltő nyakékeket: ha öltözködésről és ékszerekről van szó, kifejezetten a letisztult és minimalista vonalú darabokat kedveli, melyek csodásan mutatnak rajta! Ilyen volt egy zárt körű jótékonysági eseményen viselt nyaklánca is, amit véletlenül fedeztek fel rajta a szemfüles rajongók.

A nyaklánc egy nagyon vékony, 14 karátos arany láncon lógó kis smaragd kőmedál, aminek a zöld színe csodás kontrasztot alkot az arannyal. Finom, egyszerű, de mégis szemet gyönyörködtető ékszer ez, aminek az ára is könnyfacsaró: több, mint 1 milliót ér! 

Így néz ki közelebbről a gyönyörű nyaklánc

A mesés nyakláncot Logan Hollowell ékszerész készíti több színben, többféle változatban, de nagy valószínűséggel ez a smaragd köves verzió a legszebb mind közül. Magyarországról is meg lehet rendelni, igaz, jócskán kell rá költeni: 1,5 millió forintba kerül ez az apró kis ékszer, melynek a medálja itt-ott tökéletlen, de ez a tervező szerint a kézzel készített ékszerek különlegessége.

Lohan Hollowell Baby Queen Water Drop Emerald Solitaire Necklace 4149 €
Lohan Hollowell Baby Queen Water Drop Emerald Solitaire Necklace 4149 €

A nyakláncot egyébként Meghan Markle a férjétől, Harry hercegtől kapta első gyermekük születése után. Kisfiuk, Archie születési ásványi köve a zöld smaragd, ezzel a lánccal pedig kisfiuk előtt szeretett volna tisztelegni a pár. Hát nem édes ajándék? Nagy valószínűséggel minden nő örömmel fogadna egy ilyen csodás nyakláncot ajándékba a szerelmétől.

Via