A királyi család gyűjteményében rengeteg ritka ékszer található, de Katalin hercegné nem mindig viseli a hangsúlyos darabokat. Szereti a visszafogottabb ékszereket, melyekkel kifejezheti az egyediségét, mégis passzolnak a hétköznapokhoz. 

Ez Katalin hercegné legkülönlegesebb nyaklánca

Katalin hercegné pár nappal ezelőtt egy börtönben tett látogatást, ahol beszélgetett a rabokkal, és megnézte, hogy a látogatóknak milyen átvizsgáláson kell átesniük. A körülményekkel kifejezetten meg volt elégedve a hercegné, dicsérte az ott élő kutyákat, akik szinte észrevétlenül, barátságosan vizsgálják meg a rabok hozzátartozóit.

Katalin hercegné egy Alexander McQueen kosztümöt viselt, amit korábban már láthattunk rajta, most fehér felsővel vette fel. Csak pár kiegészítő volt rajta, az egyik egy Daniella Draper nyaklánc. 

katalin-hercegne-2023
Karwai Tang / Getty Images

Az ékszer kifejezetten egyszerű, egy arany medál láncon, de nagyon különleges, mivel személyre szabott. Katalin hercegné nyakláncába a G, C, L betűket vésték, melyek a gyermekei kezdőbetűi. A betűk mellett még apró csillagok is vannak rajta. Az ékszert holdnyaklánc néven árulják, a márka leírása szerint a halhatatlanságot, az örökkévalóságot és a megvilágosodást szimbolizálja. 

Katalin hercegnének nem ez az egyetlen személyes ékszere. Van egy George Alexander Louis medálos nyaklánca, amit György herceg születése után többször viselt, illetve egy W betűs medálja, ami Vilmos hercegre utal. A walesi hercegné láthatóan szereti ezeket a személyes darabokat, mivel gyakran viseli őket. 


Via