Hosszú idő után ismét nyilvános eseményen járt Katalin hercegné, a szemfülesebbek pedig azonnal kiszúrták, hogy új frizurát vágatott magának. Úgy tűnik, ez nála már hagyomány, mivel tavaly ősszel szintén új hajjal jelent meg. 

Ilyen lett Katalin hercegné új haja

Wales hercegnéje először szeptember 8-án jelent meg ismét a nyilvánosság előtt, de akkor egy kontyot viselt. A feszes frizura elrejtette, hogy milyen újításokat csináltak a hajával, ezt csak Franciaországban leplezte le. 

A fotók alapján jól látszik, hogy Katalin hercegné haja rövidebb lett, illetve már nem egyenes, sokkal több réteg van benne, mint korábban. Az új frizurája remekül keretezi az arcát, mivel vágtak neki függönyfrufrut, illetve az arcához közelebb eső részek sokkal rövidebbek lettek. 

katalin-hercegne-2023
Dan Mullan / Getty Images

A különböző rétegek már eleve dúsabbnak mutatják a hajtömeget, de a fodrásza ezt még kiegészítette azzal, hogy középre helyezte a választékát, és lazán begöndörítette az egész haját. A végeredmény mesés lett, sokak szerint ez a legjobban sikerült frizurája Katalin hercegnének. Szerencsére nem nehéz megvalósítani, így bárki lemásolhatja, ha kedvet kap a királyi stílushoz


Via