Szeptember 8-án megemlékezést tartottak Walesben, az emberek II. Erzsébet királynő halálának az első évfordulója alkalmából gyűltek össze. Az eseményen részt vett Vilmos herceg is, akit elkísért Katalin hercegné, és támogatásáról biztosította. 

Katalin hercegné így üzent Vilmos hercegnek

Katalin hercegné és Vilmos herceg a nyilvánossággal együtt emlékeztek Erzsébet királynőre. A hercegi párról több fénykép is készült, és sokan meglepődtek, hogy Katalin hercegné nem sötét színben, hanem lilában érkezett a megemlékezésre

Most Darren Stanton testbeszéd-szakértő nyilatkozott a Daily Express US-nek, és elárulta, hogy a színválasztás szándékos volt, a walesi hercegné pedig igazán fontos és romantikus üzenetet küldött vele a férjének. 

Katalin lilát visel, ami itt nagyon fontos. Ez a kommunikáció és a spiritualitás színe. Ebből a ruhaválasztásból világosan látszik, hogy azt akarja, hogy Vilmos tudja, hogy nyitott, és itt van mellette, és mindig is itt lesz

– magyarázta. 

A testbeszéd-szakértő szerint nem csupán Katalin hercegné lila ruhája világos utalás, de a házaspár viselkedéséről is érdemes beszélni. Szerinte nagyon szinkronban voltak, láthatóan a kapcsolatuk még sosem volt ennyire erős. 

Ugyanaz a testtartásuk, a válluk egyenes, és a testük ugyanabba az irányba mutat. A kezük is passzol egymáshoz. Ez azt mutatja, hogy mély kapcsolat van közöttük, és érzelmileg ott vannak egymásnak.

A szakértő szerint minden mozdulatukban látszik a támogatás és a szeretet, főként Katalin hercegné küldött üzeneteket a testtartásával. Darren Stanton szerint most nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik a kapcsolatuk, mindketten ugyanott tartanak az életben, így a lehető legjobban tudják egymást támogatni. 


Via