Pár nappal ezelőtt Katalin hercegné visszatért a vakációból, és ismét megjelent a nyilvánosság előtt. Az új frizurájával már a hétvégén lenyűgözött mindenkit, de kedden egy furcsa sérüléssel tűnt fel.

Katalin hercegné otthon szerezte a sérülését

A walesi hercegné egy börtönben tett látogatást, ahol többek között szenvedélybetegekkel beszélgetett. Megnézte az új átvizsgálási rendszert, illetve megismerkedett a börtönben lévő drogkereső kutyával, aki a hercegné szerint nagyon barátságos volt. Ragaszkodott hozzá, hogy ugyanolyan biztonsági átvizsgáláson essen át, mint az átalagos látogatók. 

katalin-hercegne-2023
Max Mumby/Indigo / Getty Images

A hercegnéről készült pár fotó, videó, az embereknek pedig szinte azonnal feltűnt, hogy két ujja megsérült. A jobb kezén a középső és a mutatóujján rögzítő volt, erre pedig rá is kérdeztek, Katalin pedig egy igazán meglepő választ adott. 

Az én hibám. A trambulinon ugráltam. Csak a biztonság kedvéért vettem fel

– magyarázta. Nagy valószínűséggel az ujjai nem törtek el, legalábbis Katalin hercegné magyarázata erre enged következtetni. 

Katalin hercegné korábban már elárulta, hogy otthon van egy trambulin a kertjükben, a gyerekek pedig imádnak rajta ugrálni. Nagyon úgy tűnik, hogy Katalin hercegné is csatlakozott hozzájuk, amin nem lepődünk meg, hiszen igazán sportos. Korábban egy beszélgetés során említette, hogy a testmozgásának egy jelentős részét a gyerekek utáni rohangálás teszi ki.


Via