Elsőre azt gondolnánk, hogy a királyi család tagjai nem ünneplik a halloweent, ám Harry hercegre és Meghan Markle-re ez nem igaz. Sussex hercege többször volt jelmezes buliban, egyik alkalommal pedig Meghan is elkísérte. 

Harry herceg és Meghan ezért szeretik a halloweent

Harry és Meghan sok apró titkot megosztottak már az emberekkel, a Netflix számára készített dokusorozatban pedig még azt is elárulták, hogy mennyire különleges ünnep számukra a halloween. 2016-ban buliztak együtt először, a dolog mindkettőjük számára emlékezetes maradt. 

Abban az évben Harry és Meghan már randiztak, de a kapcsolatukról csak a közeli családtagok és a barátok tudtak. Nem sokkal halloween előtt Harry herceget értesítették a palota alkalmazottai, hogy a románcuk hamarosan napvilágra kerül, mivel a sajtó megtudta a dolgokat. Ekkor Meghan és ő eldöntötték, hogy még utoljára buliznak egy hatalmasat, mielőtt kiderül minden. 

Harry herceg és Meghan jelmezes buliba mentek, álarcokat viseltek így senki sem ismerhette fel őket. Elárulták, hogy Eugénia hercegné, és Jack Brooksbank elkísérték őket, csodás este volt, amire még manapság is szívesen emlékeznek vissza. 

Annyira nagyszerű volt. Csak bolondos szórakozás

– mesélte boldogan Meghan. 

Elárulták, hogy tényleg senki sem ismerte őket fel, jó volt úgy szórakozni, hogy teljesen elrejtőzhettek és kikapcsolhattak. Harry és Meghan jelmezeit itt nézheted meg

Sussex hercegnéje 2021-ben egy interjúban elárulta, hogy manapság már másként ünnepelnek, a gyerekek beöltöznek, és otthon töltik az időt. 


Via