Régóta pletykálják, hogy Meghan Markle visszatér az Instára. Korábban rengeteget posztolt, de törölnie kellett a profilját, miután eljegyezte Harry herceg. Az utóbbi időben feltűnt egy fiók, ami sokak szerint az övé, de az első posztot még nem tette közzé. 

Ezért vár Meghan Markle a posztolással

Hónapokkal ezelőtt vették észre a szemfüles rajongók Meghan Markle Insta-oldalát. A pletykák szerint csak a @meghan nevet választotta, nincs egyetlen posztja sem, viszont követik a fiókot a hercegné barátnői. Ez sokak szerint egyértelmű jel, Meghan pedig maga is kijelentette, hogy hamarosan visszatér az Instára. 

Bár ez a dolog még hónapokkal ezelőtt történt, Meghan azóta sem posztolt, pedig lett volna rá alkalma. A szakértők pedig azt is elárulták, ez miért történhet. Emily Nash, a királyi család szakértője megosztotta, hogy szerinte Meghan mikor fog először képet feltölteni. 

Nem egyhamar. Úgy tudom, hogy ezt a fiókot azért hozták létre neki, ha vissza akarna térni abba a világba. Mint tudod, rendkívül sikeres volt az Instagramon a The Tig-fiókjával - és valamit jól csinált, és annyi mindent megtudtunk róla, amikor először lépett a színre az Insta-fiókja miatt. De nem hiszem, hogy a közeljövőben ezt tervezi. Jó, hogy megvan a lehetősége, és máris hatalmas közönsége van, ha úgy dönt, hogy visszatér. 

A szakértő szerint Meghan életét most más dolgok befolyásolják. Készítői szerződést kötöttek egy filmre, emellett szóba került, hogy újraindul a podcastje. Az első posztja nagy valószínűséggel fontos üzenetet közvetít majd, így bizonyára szeretne felkészülni


Via