Már azelőtt is kedvelte a drága ételeket és italok Meghan Markle, hogy hercegné lett volna. Vannak kedvenc fogásai és borai, az egyiket annyira szereti, hogy még a blogját is ez ihlette. 

Meghan Markle kedvenc borát bárki megkóstolhatja 

A hercegné 2014-ben indította el a blogját, ami a The Tig nevet kapta, Később elárulta, hogy a nevet a Tignanello bor inspirálta, ami hatalmas hatást gyakorolt rá. A Tignanellót Olaszországban hozták létre az 1970-es években, túlnyomórészt Sangiovese szőlőből és más fajtákból készül. 

Meghan évekkel ezelőtt kóstolta meg először, az élményről pedig később be is számolt. Elárulta, hogy egy AHA-pillanat volt, ami nyomot hagyott benne

Ah-ha pillanat volt a javából. Számomra ez egy „Tig” pillanat lett

– mesélte boldogan. 

A vörösbora nem olcsó, állítólag a 2019-es évjárat az egyik kedvence, bár függ a márkától, de átlagosan 70 ezer forintba kerül belőle egy palack. Vannak persze olcsóbb borok is, alkalmanként már 20-30 ezer forintért is lehet Meghan kedvencéből vásárolni. 

Nem Sussex hercegnéje az egyedüli, aki rajong a vörösborért a királyi családban. Kamilla királyné szintén szereti, korábban egy interjúban elárulta, hogy az utolsó vacsorája mellé biztosan vörösbort fogyasztana. 


Via