Egyre nagyobb a botrány Harry herceg körül, amit egy volt sztriptíztáncosnő robbantott ki néhány napja. Carrie Royale állítja, személyesen ismeri a herceget, ráadásul a legőrültebb időszakában találkoztak.

Harry herceg meztelenül bulizott Las Vegasban

Carrie Royale, aki korábban sztriptíztáncosnőként dolgozott, nemrégiben azzal állt elő, hogy meztelen képei vannak Harry hercegről. A nő állítja, hogy ezek azon a bizonyos Las Vegas-i buliban készültek 2012-ben, amiről a herceg is ír a könyvében

Carrie azért döntött úgy, hogy közzéteszi a képeket, mert elmondása szerint nagyon megharagudott Harryre, mivel több vele kapcsolatos részletet nem említett a memoárjában, holott elég sok minden történt közöttük. 

Az a Las Vegas-i hétvége egyébként annyira durvára sikeredett, hogy utána a The Sun közölt is meztelen képeket Harryről, méghozzá a címlapon. Carrie Royale-nak azonban több ilyen fotója is van még.

Van néhány szép képem róla, amelyeken meztelenül látható. Ezek a fotók sosem kerültek nyilvánosság elé. Vannak képek, amelyek a medence szélén készültek róla még az éjszaka előtt, és vannak meztelen fotók. Az embereket le fogja majd sokkolni

– állítja, de arról is beszélt, szerinte Harry azóta nagyon rossz irányba változott.

Harry egy őrült volt, aki imádott szórakozni és spontánul viselkedni. Hová tűnt mindez belőle? Szerintem Meghan kiszívta belőle minden életörömét, és unalmassá vált, biztosan a felesége viseli otthon a nadrágot! 

– tette hozzá az egykori sztriptíztáncosnő.

Az OnlyFans lépett

Carrie terve az volt, hogy az OnlyFans oldalán osztja meg a képeket, ami természetesen csakis annak lett volna elérhető, aki fizet neki érte. Ám az oldal biztonsági és etikai okokból úgy döntött, törli a nő profilját, mielőtt az közzétehette volna a felvételeket.

Via