Nem akárki, és nem akármivel vádolja Harry herceget, egy sztriptíztáncos állít hajmeresztő dolgokat az előkelőségről.

Harry herceg kirúgott a hámból

Az 52 éves Carrie Royale azt állítja, hogy megcsókolta Harry herceget, miután 2012-ben egy szállodai lakosztályban találkoztak.

Egy vad Las Vegas-i éjszaka eredménye az, hogy Harry herceg és az 52 éves sztriptíztáncos összemelegedtek. A táncos azt állítja, hogy megcsókolta a herceget, miután 2012-ben más vendégekkel és sztriptíztáncosokkal együtt mulattak a Wynn Hotel egyik szállodai szobájában.

A nő azt állítja, hogy az ominózus estéről még felvételei is vannak, és ezeket posztolni fogja az OnlyFans oldalára.

Carrie állítása szerint olyan képei vannak, amelyeket még soha nem látott senki, ám alaposan meglepné az embereket. Szerinte a rajongók sokkot kapnának ha látnák, hogy Harry herceg hogyan szórakozik.

Máshogy emlékszik a táncosnő

Harry herceg erről az éjszakáról egyébként a Spare című könyvében is ír, és pontosan ez okozza a nézeteltérést. A táncosnő szerint kicsit máshogy történtek a dolgok, mint ahogyan Harry herceg állítja, ez pedig rendkívül felbosszantotta. Úgy érzi, a közönség nem ismerhette meg az egész történetet a könyből.

Carire azt is megjegyezte, hogy számára még az is meglepő, hogy bárkinek a nevére emlékszik a herceg, mert annyira részeg volt azon az estén, hogy nem lepné meg, ha semmi nem maradt volna meg.

Carrie szerint Harry herceg őrült volt és féktelen, kifejezetten spontán, most pedig egy teljesen más arcát próbálja mutatni a közönségnek.

via