Sokan reménykednek Harry herceg és Károly király kibékülésében, hiszen nagyjából egy hónappal ezelőtt Sussex hercege meg is látogatta az uralkodót. De a szakértők szerint erre még várni kell, mivel a herceget eléggé zavarja Kamilla királyné helyzete. 

Harry herceg ezért nem szeretne visszatérni az Egyesült Királyságba

Az elmúlt időszakban jelent meg a pletyka, hogy ideiglenesen Harry herceg visszatérhet a dolgozó királyi családtagok közé. Károly királyt jelenleg Kamilla királyné és a többi családtag helyettesíti, de igazán sok a feladat, így mindenki számára megterhelő ez az időszak

Kamilla királyné pozíciója megváltozott, ez pedig olyasmi, ami megváltoztathatja Harry herceg álláspontját. Erről Kinsey Schofield beszélt a GB News egyik műsorában. 

Úgy gondolom, hogy az a tény, hogy Kamilla királynét a család vezetőjének tekintik, jelentős bizonyítéka annak, hogy Harry herceg nem tér vissza ideiglenesen a család támogatására, mert Kamilla emelkedett pozíciója valószínűleg valami olyasmi, amit nehezen tud elfogadni. 

Harry herceg nagyon szerette Erzsébet királynőt, a szakértő szerint részben ezért is esik nehezére elfogadni Kamilla királyné pozícióját. A másik, hogy Harry herceg úgy érezheti, hogy ezt a szerepet Diana hercegnének kellene betöltenie. Sussex hercege korábban a könyvében is elárulta, hogy neheztelt Károly királyra, amiért elvette feleségül Kamilla királynét. 

Elképzelem, hogy nehezen emészti meg azt az ötletet, hogy ő vezeti a családot.

Kamilla királyné az elmúlt időszakban sokkal több nyilvános szereplést vállalt. A szakértők szerint egyértelműen sosem készült arra, hogy ő fogja vezetni a királyi családot, ennek ellenére nagyon jól alkalmazkodik a kialakult helyzethez. 


Via