Az év elején jelent meg Harry herceg Tartalék című memoárja, amiben több titkot is felfedett. Ám nem csupán pozitív dolgokat idézett fel, mivel Vilmos herceget számos alkalommal megvádolta, ami csak még távolabb sodorta a testvéreket egymástól

Harry herceg második könyvre készül? 

Sussex hercege már az első könyv megjelenése után elmondta, hogy nem árult el mindent. Sok történetet nem mesélt el, voltak részek melyeket szándékosan húzott ki a könyvből, ezeket már túlságosan bensőségesnek gondolta. Sokszor küzdött azzal, hogy mit áruljon el, és mi maradjon titokban, ezért inkább kiszedték a kézirat felét. 

Ez két könyv lehetett volna. És a kemény rész az volt, hogy kiszedjem a dolgokat. Vannak olyan dolgok, amelyek megtörténtek, különösen köztem és a bátyám között, és bizonyos mértékig köztem és apám között, és nem akarom, hogy a világ megtudja. Mert nem hiszem, hogy valaha is megbocsátanák. 

Harry herceg ezzel azt erősítette, hogy nem szeretne újabb könyvet írni, de a szakértők szerint van esély a Tartalék folytatására. Harry herceg sok pénzt keresett vele, és a könyv megjelenése óta sem sikerült kibékülnie a testvérével, így előfordulhat, hogy elgondolkodik a megjelenésen.

Ártott a királyi családnak 

Azt már korábban is sokan tudták, hogy Harry herceg a könyvével sokat ártott a királyi családnak. Most megszólalt egy történész, aki elárulta, hogy valójában lerombolta azt a családképet, amit mindenki évtizedekig épített. 

Az állítások a királyi családnak azt a képét is megrontották, hogy a brit családi élet legjobbja

– nyilatkozta Dr. Ed Owens. 


Via