Néhány nappal ezelőtt jelent meg a boltok polcain Harry herceg Tartalék című botránykönyve, ami döbbenetes, eddig még soha nem hallott titkokról rántja le a leplet, jellemzően az angol királyi család kapcsán. Bár a saját magánéletét illetően is megoszt néhány inforómációt, de a jelek szerint a legdurvább sztorik kimaradtak a memoárból. 

Vad buli 

Az egyik ilyen egy vad buliról szóló történet, ahol egyebek között a herceg is vödörből itta a tequilát, majd egy bokorban kötött ki, Nicola McLean-vel, az I'm A Celebrity című műsor sztárjával. A történetet maga Nicola mesélte el, aki felidézte, miként is zajlott annak idején az ominózus parti. McLean felidézte, hogy bár Harry alapvetően mindig udvarias volt, ám amikor ivott, akkor olyan volt, mint egy állat. 

Nagyon részeg voltam, még egy bokorba is beestem. Próbáltam felkelni, de nem sikerültm pedig nem éreztem, hogy annyira be lennék rúgva. Aztán ott volt Harry, aki kinyújtotta a kezét és megragadott. Azt mondtam neki: ezt ne mond el Tom-nak (Nicola férje), majd nevetni kezdtünk. 

Rengeteget ivott

A 41 éves Nicola azt is elmondta, a herceg egyáltalán nem figyel arra, hogy mennyit iszik, csak együtt lógott pár sráccal és alaposan berúgott. 

Nagyon kedveltem őt. Ismertem, mielőtt találkozott volna Meghannal. Nem tudom, hogy azóta milyen, de akkor nagyon kedves srác volt (..) Azon a bulin szó szerint annyi tequilát ittunk, hog elfogyott. Aztán Harry és Tom megpróbálták megtalálni a módját, hogy kiosonjanak és még többet szerezzenek, de a biztonságiak nem engedték, hogy elmenjünk 

– mesélte el a buli részleteit Nicola, amit Las Vegasban tartottak. 

A tequila határozottan Harry kedvenc itala volt, jól esett neki. Harry és Tom úgy viselkedtek, mint az állatok (..) Ennek ellenére imádtam ezt, hiszen ki ne akrana berúgni Harry herceggel 

– vallota be nevetve a sztár. 

Kimaradt

Harry egyébként a memoárjában rengeteg részletet megoszt a magánéletével kapcsolatban is, ám ezt a piácal fűtött bohóckodást valahogy kifelejtette. 

(via)