Ugyan már megszűnt Meghan Markle The Tig nevű blogja, mégis, ami az internetre felkerül, azt lehetetlen eltüntetni onnan. 

Meghan Markle kemény kritikája

Éppen emiatt van nagy bajban Meghan Markle, aki korábban, még a Harry herceggel való megismerkedése előtt írt Katalin hercegnéről a bejegyzéseiben.

Ekkor adott hangot annak is, hogy ő nem arról álmodozik, hogy egy nap ilyen hercegnő legyen, mint Katalin hercegné. Szerinte ez a poszt nem azért fontos, hogy az ember Hamupipőkeként funkcionáljon, sokkal inkább arról szól, hogy lázadjon ha kell, és mindent megtegyen azért, hogy a világ egy jobb hely legyen.

Szerinte minden, amit Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjén látni lehetett, olyan volt, mint a gyerekek fantáziája, és ez nem segít.

Ekkor még nem tudta, hogy 7 évvel később ő maga is beházasodik a királyi családba, később pedig Oprah Winfrey-nek elmondta azt is, hogy fogalma sem volt arról, ezzel a döntésével mire vállalkozik.

Azt is bevallotta, hogy náluk nem volt otthon beszédtéma a királyi család, nem követte őket egész gyerekkorában.

Nem teljesen értettem, mi az a munka, amit a királyi család végez.

Meghan Markle rengeteget kellett hogy tanuljon, mire Erzsébet királynővel megismerkedett. Azóta valószínűleg tisztábban látja, hogy mivel is foglalkozik a királyi család. 

via