Újabb botrány alakult ki Meghan Markle miatt, amit egy méregdrága ékszer okozott. A hercegné évek óta viseli az említett ékszert, pont ezzel akasztotta ki az internetezőket. Sussex hercegnéje nem kommentálta az esetet, de nem ez az első alkalom, hogy valamelyik kiegészítőjével botrányt okoz. 

Meghan Markle-t a karkötője miatt támadják

A királyi család rajongóit Meghan egyik karkötője háborította fel. Az említett ékszer egy aranyból készült Cartier Love Bracelet, amit többször is lehetett már a hercegné csuklóján látni. Egy kifejezetten ikonikus, ugyanakkor drága darab, mivel 5000 fontba kerül. 

Most azonban nem az ára hökkentette meg az embereket, mivel sokan úgy vélik, Meghan ezt még az előző férjétől kapta. A hírek szerint a Cartier karkötőt Meghan 2011-ben kapta Trevor Engelsontól az esküvőjükre. A karkötő felkeltette a rajongók figyelmét, és többen kiemelték, szinte biztos, hogy ugyanarról az ékszerről van szó. 

Miért viseli Meghan még mindig azt a Cartier szerelmi karkötőt, amelyet egykori férje, Trevor Engelson adott neki?

– írta az egyik rajongó a közösségi médiában. 

Javítsatok ki, ha tévedek, de valójában nem Trevor nászajándék volt? Hogy van ezzel Harry?

– kérdezte egy másik netező. 

Meghan Markle nem kommentálta a teóriákat, így nem tudni, hogy a karkötő új, vagy a régi, amit még a férjérőtől kapott. Az biztos, hogy az elmúlt években sokszor lehetett rajta látni a Cartier darabját, azóta is gyakran viseli, hogy Harry herceg felesége lett. 


Via