Hetek óta lázban tartja az internetezőket, hogy hol lehet Katalin hercegné. Bár már több fotó és egy videó is készült róla, ennek ellenére sokan nem hiszik el, hogy ő szerepel a felvételeken. A királyi család szakértői próbálják cáfolni ezeket a híreket, de Harry herceg egyik barátja csak még tovább fokozta a pletykákat. 

Katalin hercegné kapcsán megdöbbentő dolgot mesélt Harry herceg barátja 

Hónapokkal ezelőtt vett részt utoljára nyilvános eseményen Katalin hercegné. Januárban esett át hasi műtéten, azóta csak lesifotók és egy videó készült róla. Sok teória terjed az interneten az állapotáról, a kétkedőket pedig még a legfrissebb videó sem győzte meg. Annak ellenére, hogy bebizonyították Windsorban készült. 

Az interneten továbbra is terjednek a teóriák, most pedig Harry herceg barátja, Christopher Bouzy is megszólalt a témában. Christopher Bouzy szerepelt a hercegi pár dokusorozatában, így régóta közeli kapcsolatot ápol a herceggel és a hercegnével. Harry herceg barátja az X-en, egy bejegyzésben tette közzé az álláspontját.

Összeállítottam néhány régebbi videót arról, amikor Vilmos és Katalin együtt sétáltak, valamint a legutóbbi videót a Windsor Farmról. Nézd meg, és döntsd el, hogy Katalin vagy sem. Véleményem szerint Katalint még mindig nem láttuk nyilvánosan.

Christopher Bouzy bejegyzése csak tovább szítja azokat a teóriákat, melyek szerint nem Katalin hercegné szerepel a videón. Az embereket meglepte Harry barátjának a bejegyzése, mivel nem gondolták volna, hogy valaki, aki közel áll a királyi család egyik tagjához, megszólal ebben az ügyben, és ilyen éles véleményt fogalmaz meg. 


Via