A te pasid már reggel 5-kor teszi a dolgát vagy még délben is úgy kell kirúgdosnod az ágyból. Nos, egy friss kutatás szerint az alvási szokásokból az is kiderült, hogy valaki mekkora lepedőakrobata. 

A koránkelők nyerték meg a versenyt

Habár a koránkelők nem szeretnek sokáig az ágyukban maradni, mégis úgy tűnik, hogy elképesztő teljesítményt nyújtanak, ha a szexről van szó. Legalábbis ezt állítja a Ez a Naturecan egészségügyi és jóléti cég, aki több mint 1000 embert vizsgált meg. 

A tökéletes időpontot is megtalálták

A kutatók szerint reggel fél 8 a legtökéletesebb időpont arra, hogy a párok egymásnak essenek, mert az éjszakai pihenés után ekkor a legmagasabb az energiaszint. Plusz, van egy jó hír a pasikkal kapcsolatban is! 

A férfiak tesztoszteronszintje reggel tetőzik, ami azt jelenti, hogy tovább tartanak az ágyban

– állítják a szakértők. 

Miért jó így kezdeni a napot? 

Egy reggeli akció segíthet az immunrendszer javításában, az önbecsülés növelésében, a stressz csökkentésében és még sok másban. Így nem csoda, hogy a szakértők javasolják is, hogy reggel essünk egymásnak a párunkkal. Nos, ha a te partnered nem az a koránkelő típus, talán ideje meggyőznöd, hogy mennyire jó hatással lehet mindkettőtökre, ha beiktatjátok a napi rutinba a reggeli szexet.

A szex által kiváltott endorfinok csökkentik a vérnyomást és a stresszszintet, és jókedvűbbnek érezzük magunkat a nap hátralévő részében

–  mondják a kutatók. 

Via