Lássuk be, hogy általában azt hisszük el, amit hallunk. Ugyanakkor nem szabad elmenni a tény mellett, hogy az emberekről rengeteg mindent elárul a testbeszéd, még azt is, ha éppen füllentenek. Kíváncsi vagy rá, hogy honnan tudhatod, ha egy pasi hazudott neked? 

Az első randin szinte mindenki hazudik 

Lássuk be, hogy az első randik igazi aknamezők. Egy új kutatásból kiderült, hogy az első randevún a férfiak 72 százaléka hazudik, de a Vision Direct elárulta, hogyan lehet kiszúrni, ha valaki nem mond igazat. Talán elsőre furcsának tűnik, de a pislogás lesz az, ami mindent elárul. 

A szakértők szerint, ha valaki hazudik, akkor megváltozik, ahogyan pislognak. A hazugság alatt kevesebbet, de amint a végére értek sokkal többet fognak pislogni. Érdekes, ugye? 

A másik hasonló intő jel, ha a pasi úgy néz a szemedbe, hogy szinte tényleg nem pislogott. Elsőre romantikusnak tűnhet, ha valaki le sem tudja venni a szemét rólad, de valójában könnyen lehet, hogy csak a saját hazugságára koncentrál. 

A hazugok arra koncentrálnak, hogy a történetet úgy adják elő, mintha igaz lenne, ami azt jelenti, hogy az agy kognitív része kevésbé figyel a szem pislogásának gyakoriságára – ehelyett a hazugok hajlamosak pislogni a hazugság elmondása után

– állítják a testbeszéd-szakértők.

Honnan tudhatod, ha valaki nincs odáig érted? 

Egyszerű: sokat pislog, és nincs szemkontaktus. Ha a pasi, akivel randizol rengeteget pislog, minimális szemkontaktussal és zárt a testtartása, ez annak a jele lehet, hogy nincs benne semmi kémia az irányodba, és az első randevú lehet az utolsó. 

Via