Szerelmesnek lenni nagyon jó, de azon gondolkodni, hogy a pasid vajon szerelmes-e beléd, vagy még csak te érzel többet iránta, már nem annyira vidám.
Ebből az 5 vallomásból kiderül, mik azok a jelek, amikből tudhatod, ő is ugyanúgy érez, ahogyan te. 


 állandóan rád gondol

Egy 24 éves fiú azt mondta, akkor érzi úgy, hogy szerelmes, amikor szinte állandóan a barátnőjére gondol és alig várja a találkozást.

Várom, hogy üzenetet kapok tőle, vagy amikor állandóan keresem az okot, hogy beszélhessek vele, vagy amikor vágyom rá, hogy újra láthassam.


lassan alakulnak ki az érzései

A szerelem lassan alakul ki, a „pillangós repdesős” érzés nem igazán szerelem egy 28 éves srác szerint.

Addig nem érzem magam szerelmesnek, amíg nem vagyunk túl a kezdeti boldogságon és utána, hónapok vagy évek múlva is azt nem érzem, hogy minden rendben van velünk.  


egyértelmű számára, hogy együtt maradtok

Egy 29 éves fiú arról vallott, hogy többször is kimondta már a bűvös
szeretlek” szót, olyankor is, amikor nem gondolta komolyan. És olyan is volt már, amikor elhagyott valakit, akiről azt gondolta, örökké együtt lesznek.

Van egy átmenet abból a fázisból, amikor megszállottjai vagytok egymásnak, a mélyebb - örökké vele maradok - szerelem érzésébe. Ez az utóbbi az, ami számomra az igazi. Azt hiszem, az igazi szerelemnél nem kérdőjelezed meg a kapcsolatot.


A közös jövőt tervezi

A közös jövő tervezése is a szerelem jele lehet, egy 25 éves fiú szerint.

Amikor valóban el tudok képzelni egy közös jövőt, és mindent megteszek azért, hogy az adott személyt figyelembe vegyem a jövőbeli terveimben, akkor azt mondhatom, hogy szerelmes vagyok 


 bemutat a családjának

Fontos pillanat, amikor megismeritek egymás családját. Egy 29 éves fiú szerint ez a szerelem legbiztosabb jele.

Amikor úgy döntök, hogy készen állok arra, hogy bemutassam őt a családomnak, az a pillanat, amikor azt gondolom, hogy nagyon szeretem őt.

Via