Minden szép és jó: találkoztál a pasival, szuper minden, ám hirtelen, mint derült égből villamcsapás a srác nem válaszol az üzeneteidre, furán viselkedik és egyre ritkábban találkoztok. Ismerős? Nem csoda! Sok pasi csinálja ezt, a nők pedig sokszor önmagukat hibáztatják azért, mert így alakultak a dolgok. Pedig a legtöbb esetben semmi közöd nincs ahhoz, hogy a pasi megállt a stop-táblánál, sőt! A randiguruk szerint  ez általában annak a jele, hogy a nagyon is odáig van érted... 

1. Nem akarja újra elkövetni a hibáit

A leggyakrabban azért akarnak lassan haladni a kapcsolattal a pasik, mert nem akarják újra elkövetni a régi hibáikat. Könnyen lehet, hogy egy korábbi kapcsolatában túl sok minden történt túl rövid idő alatt és ezt tönkretett nála mindent. Az is lehet, hogy rossz emlékei vannak az egyéjszakás kalandokról, ezért inkább várna a szexszel addig, amíg szerelmesek nem lesztek.

Cosmo-tipp: Soha nem lehet tudni, kinek milyen emlékei és traumái vannak a múltból, ezért inkább ne siettesd a kapcsolatot, várd ki, míg a pasi kezdeményez! 

2. biztos benned, ezért nem akar rohanni 

A pasi logika! A randiguruk szerint sok pasi azért nem akar siettetni semmit a randik alkalmával, mert 100%-ig biztos benne, hogy te vagy a nagy szerelem – akkor pedig hova sietni? A pasik gondolkodása szerint a lassú tempó biztos eredményhez vezet, amit nem akarnak kockáztatni a gyorshajtásos balesettel. Ebben mondjuk van valami!

Cosmo-tipp: Ha egy pasi szerint megéri rád és a kapcsolatra várni, akkor az hatalmas elismerés. Legyél türelemmel irána, de ha nagyon zavar a lassú tempó, jelezd neki finoman, hogy te már nagyon vágysz vele erre meg arra.

3. Meg akarja ismerni az igazi énedet

A randizás elején hajlamosak vagyunk mást mutatni, jobbnak, szebbnek, álomszerűbbnek mutatkozni az igazi énünknél: ez a pasiknál és a csajoknál is így van. A látszatot viszont csak ideig-óráig lehet fent tartani, több héten-hónapon keresztül nem, mert az elég fárasztó lenni. Vannak ezért olyan pasik, akik inkább kivárnak addig, amíg meg nem mutatod az igazi oldaladat VAGY meg nem győződnek affelől, hogy te tényleg ilyen szuper vagy!

Cosmo-tipp: A pasik között is vannak bizonytalanabb alkatok, akik már megégették magukat a korábbi kapcsolataik alkalmával. Ha ez így van, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy lassan akarnak haladni a veled való ismerkedésben, randizásban.

4. Először rendbe akarja tenni a dolgait

Amikor a pasik azt mondják: nem akarnak komoly kapcsolatot, jelenleg nem tudnak elköteleződni, az tényleg úgy van. Ne akard őt megváltoztatni! Soha nem lehet tudni, milyen egészségügyi/pénzügyi/munkahelyi/magánéleti problémái vannak, amiknek megoldása kulcsfontosságú ahhoz, hogy belevágjon egy komoly kapcsolatba! 

Cosmo-tipp: Amennyiben a pasidnak tényleg problémái vannak, felesleges lenne belevágni egy kapcsolatba, mert amíg azokat nem oldja meg, a rossz hangulat csak kiülne az egész szerelmetekre is. Ha tehát azt mondja a pasi, hogy most a kapcsolat nem fér neki belem hallgass rá és fogadd el a helyzetet. Könnyen lehet, hogy később ő fog visszatalálni hozzád! 
A randiguruk szerint nem gond, ha a pasi lassan akar haladni a kapcsolattal, ám ha már nem érzed azt a kötődést, törődést és gondokodást, mint a randizás elején, érdemes beszélned erről a pasiddal. Közel sem biztos, hogy ő is így érzi, de az is lehet, hogy már nem érdekled őt annyira, mint régen, ő pedig nem akar érted tovább hajtani...

Via