Végre adtál egy esélyt a netes randinak, találkoztál online egy helyes pasival és minden szuperül megy addig... amíg nem kér rólad egy képet? Esetleg egy jóképű ismeretlen  ismerős jelölt be, 5 perc chat után pedig azonnal fotót követel tőled? Tudjuk, hogy ez nagyon ciki és kellemetlen  lehet, épp ezért megkérdeztünk egy szakértőt arról, miért csinálják is ezt a pasik! Szóval, miért is kéregetnek állandóan fotót a pasik, ha nem vagy velük?

1. Nagyon tetszel neki

A pasik vizuális lények, ezért ha bejön nekik egy csaj, akkor állandóan őt nézegetnék. A publikus netes fotók persze nem elég jók nekik, valami személyeset akarnak, ezért kérnek fotót rólad.

2. Villogni akarnak veled a haverok előtt

Ahogy már mondtuk, a publikus netes fotókat bárki megtalálhatja rólad, ezért valami személyesebbet kérnek tőled azért, hogy a haverjaik előtt villoghassanak. Figyelem: csak olyat küldj át, amit a publikum is láthat, mert soha nem tudhatod, kinek fogja a fotódat megmutatni! Tehát, fehérneműs, szexizős képek kizárva, ha jót akarsz magadnak!

3. Akkor akar látni, amikor csak akar

Nemcsak külsőleg tetszel neki, de belsőleg is... Szokott rólad ábrándozni, ezért ha van egy képe rólad, akkor csak előveszi és akkor lát, amikor csak akar. Ez mondjuk elég cuki!

4. Maszturbálni akar a fotódra

Igen, ez kb. 100%-ig benne van a pakliban, szóval készülj fel rá! Ha egy pasi fotót akar rólad, szinte tuti, hogy felizgatod és a fotódra önkielegítést akar végezni. Ha ez felőled rendben van, csak akkor küldj neki képet! 

5. Hiányzol neki

Mindezeken felül az is lehet, hogy szimplán csak hiányzol neki. Bár a pasik vizuális lények és szeretik a szexet, többségüknek azért van egy romantikus oldala is és szeretik, ha a szerelmükről/vagy a szívük vágyáról van egy top secret fotójuk.

Persze, ezeken kívül még más okok is előfordulhatnak: pl. ha online ismerkedtek, meg akar róla győződni, hogy valódi személy vagy-e és hasonlók. De jobb, ha tudod: pont erre találták ki a személyiség megerősítő funkciókat, szóval ez már inkább csak kifogás, mintsem az igazi ok. Egy biztos: ha egy pasi képet akar rólad, tutira bejössz neki, tutira sokat gondol rád és túl szexinek tart ahhoz, hogy ellenálljon neked! 

Via