A randizás mindig izgalmas, és hajlamosak is vagyunk egy jó találkozás után már a jövőt tervezgetni, vagy belelátni olyasmit is egy kezdődő kapcsolatba, amit nem kellene. Van azonban néhány jel, ami figyelmeztethet bennünket arra, hogy ne vegyük túl komolyan a helyzetet. 


Túl sérült

Ha egy érzelmileg sérült emberrel randizol, sok nehézséggel kell szembenézned és érdemes átgondolni, vajon megéri-e. Ugyanis bármit is teszel, nem lehet helyrehozni valakit, aki nem akar változni. Persze dönthetsz úgy, hogy kapcsolatot kezdesz vele, de tartsd szem előtt, hogy te egy pasit, egy kapcsolatot akarsz, nem egy projektet, amit újra kell építeni.

Nem áll készen arra, hogy elkötelezze magát

Ez az egyik olyan dolog, ami a legbosszantóbb lehet a randizásban. Ha azt mondja, hogy nem akar elköteleződni, higgy neki - és ne pazarold rá tovább az idődet. Lehet, hogy nem tetszel neki eléggé, de az is lehet, hogy igen, csak éppen nem jó az időzítés. De vedd ezt jelnek, hogy valószínűleg nem ő az igazi. 

Úgy érzi, hogy ő a főszereplő

Az önszeretettel abszolút nincs semmi baj, de az önimádás bizonyos szintjével már van. Ez pedig akkor válik problémássá, ha valaki kizárólag a saját igényeire és szükségleteire koncentrál. A kapcsolatoknak a kölcsönösségről kellene szólniuk, ezért, ha úgy érzed, nem ilyen az a pasi, akivel randizol, jobb, ha időben lelépsz. 

Nem helyez téged előtérbe

Valószínűleg abból tudod megállapítani, hogy valakinek fontos vagy-e, hogy mennyi időt és energiát szán rád. Ha úgy érzed, hogy háttérbe szorulsz, akkor valószínűleg itt az ideje továbblépni. 

Nem megbízható

A bizalom minden kapcsolatban fontos. Ha folyton gyanakszol és vizsgálgatod, hogy mit csinál, igazat mondd-e, akkor valószínűleg nem fog működni a dolog köztetek hosszabb távon. A női megérzések általában igaznak bizonyulnak, ha úgy érzed, valami nincs rendben, hallgass a megérzésekre. 


Via