Minden nő tudja, hogy az első randi milyen fontos: akár egy egész kapcsolat is múlhat rajta, ezért sokan a  lehető legjobb formájukat akarják hozni. A szemöldökszedés, a testápolás, a hajmosás, a körömfestés, az új bugyi vásárlása és a randi smink próbája már-már kötelező programmá lépett elő, de hidd el, nemcsak nálad. Egy anonim kutatás most végigszemlézte azokat a dolgokat, amiket a nők az első randi előtt szoktak csinálni, nagyon komoly lista lett! 

A TOP10 dolog, amit az első randi előtt csinálnak a nők

10. Helyszín lecsekkolása

Mindenkinek ajánljuk az első randis helyszínek lecsekkolását, mert soha nem lehet tudni, mikor kell lelépni. Ügyelj arra, hogy a választott randihely ne legyen túl közel az otthonodhoz (ne a ház aljában lévő kávézóba menjetek), de azért ismerd annyira, hogy képben legyél a helyszínt és környéket illetően. 

9. Idegen szavak kiejtésének gyakorlása

Ez különösen akkor para, ha nem beszélsz franciául/olaszul és pont egy ilyen étterembe mentek első randin. Elég cikis szitukat eredményezhez például a lasagne-t ~ azannyának~  ejteni, ezért mindenképpen nézz rá a menüsorra és gyakorold be az idegen ételek nevének kiejtését.

8. Randikérdések bemagolása

Elképesztő, de vészhelyzeti blokk és kínos csendek esetére a nők 11%-a még mindig bemagolja az olyan első randis kérdéseket, mint a Mit dolgozol? Mi a hobbid? Van háziállatod? Mik a céljaid? Hol látod magadat 5 év múlva? Amit azonban érdemes tudnod, az az, hogy ha igazán egy hullámhosszon vagytok, ezekre a kérdésekre semmi szükséged nem lesz. Végtére is nem egy állásinterjúra, hanem egy beszélgetős randira mész! 

7. Egy kis iszogatás

Sokan esküsznek az alkohol lazító hatásaira, ezért a randit megelőző este isznak egy kis bort, pezsgőt vagy egy menő koktélt a csajokkal. Ez így még oké, de arra azért figyelj, hogy ne rúgj be, mert az oltári kellemetlen, ha becsípve (még rosszabb, másnaposan, kimerülten) érkezel az első randira. Totális turn off, amit senkinek sem kívánunk! 

6. Fogkefe elrakása

Durva, de sok nő annyira magabiztos az első randi (és az azt követő szexis folytatás) ügyében, hogy még a fogkeféjüket is magukkal pakolják! Ennél már csak az a meglepőbb, hogy ezeknek a nőknek a fele külön vadiúj fogkefét is vásárol erre az alkalomra, amit aztán ott is tervez hagyni a pasinál...

5. Egy utolsó gyúrás a randi előtt 

Akárcsak a pasik, a nők is szeretnek fitten, energikusan megérkezni a randira, ezért sok nő a randit megelőző napot sportolással, kondizással zárja. Egy kis testmozgás feszültség levezetésnek sem utolsó, ezért ez az egyik legjobb, amit a nagy randis izgalmak közepette tehetsz magadért! 

4. Szerepek eljátszása, szituációk elképzelése

A nők többsége eljátszik a gondolattal: „mi lenne, ha...”, sokan pedig még tükör előtt is elgyakorolják, mit fognak mondani vagy hogyan fognak reagálni bizonyos esetekben. Ennyi rákészülés a szexuálpszichológusok szerint teljesen felesleges, mert a pasik (is) a természetes reakciókat szeretik, mindenre pedig úgysem tudsz felkészülni!

3. Új fehérnemű vásárlása

Minden harmadik nő vesz valamilyne új fehérneműt az első randi előtt. Ez lehet egy melltartó, ami láthatatlan marad a választott randi ruha alatt, de egy szexis bugyi vagy egy push-up melltartó is, ami tökéletes didkókat varázsol. Bár a szép fehérnemű bizonyítottan hozzájárul a magabiztossághoz, tudd, hogy semmi nem múlik rajta! 

2. Közösségi médiás tartalmak törlése

Maradt fent a Facebookon egy totál cikis kép a barátnőiddel még 2007-ből? Az instán annyira sok a szelfid, hogy már te is cikinek érzed? Az első randi előtti készülődéshez szinte minden nőnek hozzátartozik a közösségi médiás tartalmainak teljes átnézése, szűrése és esetleges archiválása, lomtalanítása, hiszen könnyen lehet, hogy a találka után bekövetitek egymást a sráccal.

1. Teljeskörű szőrtelenítés

Ezen nincs is magyarázni: valószínűleg nincs olyan rendszeresen szőrtelenítő nő, aki az első randi előtt ne csekkolná le az összes testrészét kusza szőrszálak után kutatva. Persze, az is lehet, hogy te a mindennapokban is passzolod a szőrtelenítést, de azért nem ez a megszokott.

Szavazás

Via