A parfüm nem csak védjegy, de a csábítás egyik eszköze is. Egy jól megválasztott illattal minden pasit levehetsz a lábáról, akár még ismeretleneket is, de egy szenvedélyes randihoz szintén jó alap egy izgalmas illatfelhő.

Mutatjuk a legjobb randiparfümöket!

Armani

A parfüm a bergamott és a fekete ribizli illatjegyeit ötvözi, amit a híres damaszkuszi rózsával is kevertek. Az igazi hódító illatot mégis a vanília és a fűszeres tónusok adják, amitől egyszerűen ellenálhatatlanná tesz téged ez a parfüm. 

Dior
Pure Poison

Ebben a nagy klasszikusban a virágos illatok, ámbrával és pézsmával keverednek, így nem csak  fülledt  és szenvedélyes ez a parfüm, de a nőiesség és a férfiasság tökéletes egyensúlyát is képviseli. Egy felejthetetlen éjszakához tökéletes!

Gucci
Guilty

A keleties és virágos jegyek mámorító keverékétől azonnal csábítóbbnak érezheted magad. Ez egy olyan parfüm, amit megjegyeznek rajtad és a pasik akkor is vágyni fognak rád és az illatodra, ha épp távol vagy. Tudtad, hogy Lindsay Lohannak is ez a kedvence?

Givenchy
Ange ou Démon

Ez a parfüm már nevében is démoni, egy kicsit édes, egy kicsit fás, egy kicsit virágos. Olyan illat, ami úgy hat a pasikra, hogy egyre közelebb akarnak hajolni hozzád. 

Stella McCartney
Stella Eau de Toilette 

Többféle rózsa, valamint az ámbra csodálatos meleg jegyeit ötvözi ez az illat, friss és mégis bódító. Tipikusan olyan, amitől szexinek és tökéletesnek érzed magad. 


Via