A megfelelő illat sokat hozzánk tesz, ezért fontos, hogy igyekezzünk gondosan kiválasztani kedvenc parfümünket, hiszen az illatunk ránk és másokra is hatással van.

Persze annak is van jelentősége, hogy milyen illatokat kedvelünk. Ez sokat elárul a személyiségünkről. Most te is megtudhatod, mit mondanak rólad a kedvenc illatjegyeid. 


Fás illatok

Ha szereted magadon a szantálfa vagy pacsuli illatjegyeket tartalmazó illatokat, akkor igazi természetrajongó vagy. Szeretsz a szabadban lenni, és nagy szíved van, de nem félsz nyíltan kimondani a véleményedet. A fás illatokat általában azok szeretik leginkább, akiknek fontos a függetlenség, valamint az egyediség és a hűség.  

virágillat

A virágillatok rajongói elegánsak és nagyon romantikusak. Emellett nőiesség, barátságosság és nyitottság jellemzik őket. Ha te is szereted ezt az illatvilágot, akkor biztos, hogy ezek a tulajdonságok benned is megvannak. 


citrusillat


A citrusillatok kedvelői igazi szervezők, akik rendszer szerint élik az életüket, ugyanakkor magabiztosak, akik bármikor készek arra, hogy meghódítsák a világot. 

gyümölcsillat

Te vagy minden buli sztárja? Akkor biztosan a gyümölcsös illatvilág a kedvenced. Aki ezt az illatcsaládot szereti, az vidám, imád nevetni, ráadásul okos is és sosem unatkozik. Mindezt pedig a barátai is imádják.  


Vizes illatok

Aki a vizes, friss illatokat kedveli, a végtelenül szabad szellemű és rendkívül nyugodt természetű , nehezen lehet kihozni a sodrából. Emellett vagányság és kreativitás is jellemzi az ilyen illatok kedvelőit. 

Via