A parfüm kiválasztása összetett folyamat, de van amikor egyszerűen csak elcsábulunk egy jó illatra, ami talán nem lesz életünk legjobbja, de akkor, abban a pillanatban tetszik.

Az olcsóbb parfümök gyakran lekövetik a drága, nagy márkák illatvilágát, így nem kell mindig sokat költeni arra, hogy változatos legyen az illat, amit viselünk, akár minden hangulatunkhoz választhatunk egyet. Több divatmárka is árul népszerű és tartós illatokat.

Energetically New York

A Zara illatai a legjobb olcsó parfümök közé tartoznak a piacon, ezek közül az Energetically New York kiemelkedik a kollekcióból. Ezt az illatot a legendás parfümkészítővel, Jo Maloneval együttműködve készült, és bár a  márka  prémium kínálatának része, de még mindig megfizethető az ára.

A kardamom, jázmin és szantálfa jegyeit ötvöző illat azoknak való, akik egyedi, de nem túl hivalkodó parfümöt keresnek. A fásabb jegyek között egy csipetnyi édes is van, így minden évszakban és napszakban jó választás.


 Karma

A gazdag narancs és pacsuli illatjegyek erőteljessé, jellegzetessé és tartóssá teszik ezt a parfümöt. Ez egy olyan illat, amelyet mindig észreveszünk másokon, és amit mások is biztosan észrevesznek rajtunk. A Karma a Lush egyik régebbi illata, időtálló, megfizethető és szinte sosem megy ki a divatból.White Musk Flora

A The Body Shop White Musk Flora illata egy igazi klasszikus. Könnyed, friss és laza illatvilága mindig üdítő. A virágos és pézsmás illatok egyensúlya teszi igazán nőiessé ezt a parfümöt. Ráadásul kevés is elég belőle ahhoz, hogy kellemes hódító illatfelhő vegyen körül. 
Via