Hiába tartja úgy a mondás, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet a leggyorsabb út. Dr. Alan Hirsh, a Chicagói Szag- és Ízterápiás Kutatóközpont alapítója elárulta, mely illatokkal lehet levenni a férfiakat a lábukról. 

A levendula vágyfokozó hatása

Nem ér pironkodni: a szakértők megállapították, hogy a levendula aromájától 40 százalékkal nőtt a hímvesszőbe történő véráramlás a vizsgálatban részt vevő férfiaknál. Hoppá! Úgy tűnik, csak az idegeket nyugtatja, minden mást felpezsdít!

Kellemes vanília

Igen, a vaníliás illatok is nagyon kedveltek a férfiak körében. Jennifer Love Hewitt például annyira hisz ebben a feltevésben, hogy mindig tart egy vaníliarudat a táskájában, és időnként azzal illatosítja nyakát.


Narancs

A narancs azért nagyon hasznos és kedvelt illat, mert az illata serkenti a férfi érzékeit. Szerencsére nagyon népszerű összetevő a parfümöknél is, de egy romantikus estén illóolaj formájában is bevetheted.

Csokoládé

A bódító csokoládét nemcsak enni szeretik a férfiak, de ha egy nő ilyen illatot használ, azt is rendkívül kedvelik. Manapság nagy sikernek örvend a csokoládé a szépségiparban is. Csokis krémek, tusfürdők, testápolók is készülnek - lehetőségeid száma végtelen!

Édesgyökér

Ha a pasid édesszájú, akkor a csoki mellett az édesgyökér illatú parfümöket is kedvelni fogja. Az édesgyökér nemcsak kiváló serkentő hatásáról ismert, de számtalan más jótékony hatása van, amely miatt szintén nagyon kellemesen érzi majd magát a partnered.

Via