Van egy csomó olyan dolog, amit biztosan szeretnek a pasik: ilyen például a vonzó külső, az őszinteség, a kedvesség, a szexi fehérneműk és a kalandvágyó jellemvonások. Léteznek azonban olyan tulajdonságok is, amikre hiába hiszi a legtöbb nő, hogy beindul rájuk a pasi, igazából ki nem állhatják őket. Persze, itt is fontos hangsúlyozni, hogy a kivétel erősíti a szabályt (tehát, amit a legtöbb pasi utál, lehet, hogy pont a te kiszemeltednek jön be), de a tapasztalatok szerint a következő dolgokat tényleg utálják a pasik a nőkben!

1. MÉLY, SZEXIS HANG

legtöbb nő azt gondolja, hogy a pasik a mély, búgó, szexis hangra buknak: pedig egy 2013-as tanulmány szerint sokkal jobban szeretik azokat a nőket, akiknek vékony, magas hangjuk van. Ez állítólag azért van, mert a tudatalattijuk a mély hangról egyből a férfias külső vonásokra asszociál. 

2. VICCEK, TŐLED NEKI

A nevetés és a viccelődés sok szituációban képes áthidalni a párkapcsolati félreértéseket, de egy kutatás igazolta, hogy a férfiak nem nagyon gerjednek be a vicceskedő csajokra, egyből a barátzónába helyezik őket. Hogy miért? A pasik azt szeretik, ha ők a viccesek és az ő vicceiken nevetnek a nők és nem fordítva!

3. ÖNFELÁLDOZÁS

Ha mindig, minden esetben lemondod a családi-baráti programjaidat azért, hogy a pasiddal lehess, egy idő után abszolút nem fogja azt megbecsülni, sőt, természetesnek fogja venni, hogy ő a legnagyobb prioritás az életedben. A kutatások szerint a pasik azokat a nőket szeretik a legjobban, akiknek a párkapcsolaton kívül is van élete, családja és saját barátai, akikkel nélküle is bátran találkozak a nők.

4. ÁLLANDÓ IRÁNYÍTGÁS

Szuper, ha néha leveszed a pasid válláról a felelősséget és ügyelsz néhány dologra, a tanulmányok szerint viszont az állandó irányítgatást és terelgetést nem értékelik a pasik – még akkor sem, ha az ő érdekükben teszed azt. Engedd néha át nekik a felelősséget, ne akard megmondani a pasiknak, hogy mit csináljanak, mert azt ki nem állhatják egy nőben! 

5. BÓLOGATÁS, EGYETÉRTÉS

A párkapcsolatok többsége a remek harmónia miatt működik: attól viszont, mert mindenre bólogatsz vagy egyetértesz, nem fognak jobban kedvelni a pasik! A tanulmányok szerint a pasik azokat a nőket szeretik, akiknek megvan a saját véleményük, ötletük és elképzelésük; az állandó nagy egyetértés egy idő után nekik (is) unalmassá válik.

Via