Egy 19 éves fiú – aki a Redditen osztotta meg elképesztő történetét – úgy gondolta, ő is csatlakozik a népszerű trendhez, és brahiból vásárol egy DNS-tesztet magának és az apjának. Semmilyen konkrét célja nem volt ezzel, csak arra volt kíváncsi, hogy a vizsgálat tényleg meg tudja-e mondani, milyen származásúak pontosan. Ami azonban a teszt elvégzése után történt, arra senki nem számított. 

Sokkoló eredmény

Kiderült, ugyanis, hogy a srácnak nem az az apja, akit egészen eddig annak hitt. Azonban az eredmények szerint 29,2 százalékban osztoznak a DNS-ükön, vagyis valami közük van egymáshoz. A százalékok szerint féltestvéreknek kellene lennikük, de mivel ez lehetetlen a fiú úgy döntött, tovább nyomoz. Később kiderült, hogy az unokatestvérével 24,6 százalékban azonos a DNS-ük, ami féltestvérségre utal, nem unokatestvérségre. Utóbbi esetén ugyanis csak a DNS-ük 12 százalékának kellene megegyeznie. A fiatal srác ekkor még nem tudta, hova tenni ezeket az információkat, de mivel tudta, hogy a teszt vélhetően nem tévedett, kezdte magában összereakni a dolgokat. 

Mi a magyarázat? 

Úgy gondolta, erre az anomáliára egyetlen magyarázat van csupán, mégpedig, hogy az anyja megcsalta az apját. Ráadásul nem mással, mint az apja testvérével, aki valójában az ő igazi apja, míg az apja a nagybátya (tudjuk, hogy bonyolult 😅) A srác ekkor szembesítette az anyját a döbbenetes tényekkel, aki egy pillanat alatt lesápadt, ha akarta volna se tudta, volna tagadni, hogy minden szó igaz. A nő kérlelte a fiát, hogy ne mondjon semmit az apjának, de ő ezt nem akarta megtenni. Először felhívta az unokanővérét, aki valójában a féltestvére, és beszámolt neki a történtekről. A lány sikoltozva tette le a telefont, időközben pedig a srác apja is hazaért, aki nem értette, mi történik körülötte. 

Darabokra hullott a család

A fia mindenről beszámolt neki, a férfi pedig teljesen összeomlott. A család élete gyakorlatilag pillanatok alatt hullott atomjaira, sőt később a srác vélt és valós apja, akik ugye testvérek, még össze is verekedtek. 

Egy darab sz*rnak érzem magam most. Tudom, hogy nem az én hibám, de mégis úgy érzem ez az egész miattam van. Ha a szülinapomra kapott pénzemet másra költöm, akkor ez nem történik meg. Egy részem viszont örül annak, hogy kiderült az igazság 

– magyarázt a srác a Redditen megosztott posztjában. 

(via)