A fiatal influencer videóban fakadt sírva, mert gúnyolják a név miatt, amit a kisfiának adott. Liana Jade és Connor Darlington Nagy-Brittaniában élnek, s nemrégiben született meg az első közös gyermekük. A kisfiút – aki mostanra már 8 hónapos – Koazynak nevezték el, amit Cozynak (jelentése: kényelmes) ejtenek ki. Emiatt azonban valósággal rájuk zúdult a népharag, a fiatal anyuka pedig nagyon kiborult. 

Súlyos kritikák 

A szülőket – akiknek egyébként több, mint 2 millió követőjük van a YouTube-on – egy podcast alatti kommentszekcióban kezdték el kritizálni a név miatt. A The Unplanned Podcastban, amit Matt és Abby Howard amerikai házaspár vezet, a szokatlan babanevekről beszélgettek, amiket nevetségesnek és ellenőrizhetetlennek bélyegezték meg. A podcast alatti kommentszekcióban pedig felhozták a kis Cozy nevét is, többen pedig közölték, hogy szerint rém kellemetlen olyan nevet adni a gyereknek, ami nem is létezik, sőt ezt maga Abby is kimondja a műsorban: 

Ez nem akkor flex, mint amilyennek gondolod. 

Nagyon kiborult

Ezek a kijelentések azonban Lianát nagyon elkeserítették, a TikTokra fel is töltött egy videót, amiben alaposan kiborul, sőt sírva is fakad a történtek miatt. Elmondta, hogy a baba nevének kigúnyolása nagyon felzaklatta őt. 

Tudtam, hogy nem fogja mindenki szeretni ezt a nevet, mindenkinek joga van a saját véleményéhez, de amikor egy kommentszekcióban felnőtt emberek rágalmazzák a babám nevét, hát, szerintem az elég kegyetlen. 

Sokan kiálltak mellette 

Liana mellett persze ezt követően nagyon sokan kiálltak, és biztosították a kismamát arról, hogy a baba neve nagyon cuki, és arra kérték, ne hallgasson a kritikusokra. 

Ne sírj, ez egy csodálatos név 

– írta az egyik kommentelő Liana videója alá, amit a közzététel óta már több, mint 6 millióan láttak. 

Kérlek ne idegeskedj. Mindenkinek megvan a maga véleménye, de a név az a szülők személyes döntése. Emiatt senkinek nem szabadna ítélkeznie. Maradj erős 

– fogalmazott egy másik hozzászóló. 

(via)