A pasik néha szeretnek nagyot mondani, különösen, ha a szexről van szó. De hogy melyek azok a dolgok, amelyeket illetően hajlamosabbak elferdíteni az igazságot? Utána jártunk!

Van, amiben inkább nem mer igazat mondani a pasik nagy része

A pasik jelentős része állítja, hogy egyszerűen nem mer nyíltan és őszintén beszélni a vágyairól, amely sokszor komoly konfliktusokhoz is vezet. A legtöbben nehezen kérik meg a barátnőjüket, hogy vágjanak bele valami új dologba, ez pedig feszültségekhez vezethet. 

Érdekes, hogy a nők is a szexuális fantáziájukat találják a legnehezebbnek vagy legijesztőbbnek a partnerükkel megbeszélni. A nők 40,9 százaléka nem (teljesen) őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne kipróbálni az ágyban. Hoppá! Ez egy elég magas szám!

A szexuális fantázián kívül, a pasik más témákat is felvetettek, amelyekről nem mernek beszélni, és amelyekről gyakrabban, akár még füllenteni is hajlandóak. Hogy melyek ezek? Lássuk a top3-at!

Korábbi partnerek

Gondoltad volna? Talán nem nagy meglepetés, hogy sok pasi nem mer őszintén beszélni arról, hány nővel volt együtt szexuálisan a múltban. Ám itt sem nagy a különbség a két nem között, a férfiak 22 százaléka, a nők 20 százaléka vallott arról, hogy nem mer ebben őszinte lenni. 

A fétisek

Szintén sokan szégyellik a kicsit extrémebb vágyaikat, a fétiseiket. Pedig ki tudja, ha fel mernék hozni a témát, talán elfogadná a partner is, hogy belevágjon a dolgokba. A nők 18 százaléka titkolja ezt, a pasiknak viszon 32 százaléka tartja magában, mire vágyik. 

Betegségek

Nem túl szerencsés kamuzni az egészségünkről, főleg ha a szexuális úton terjedő betegségekről beszélünk. A férfiak 6 százaléka inkább elhallgatja, ha valamilyen problémája van, és úgy közösül. Ez borzasztóan veszélyes, és a fertőzés tovább adása sokkal brutálisabb dolgokat eredményezhet, mint egy kellemetlen beszélgetés!

via