A menstruációs szexet gyakran megbélyegzik és sokan nem is mernek ilyenkor párjukkal együtt lenni, bár ebben az időszakban még jobban kívánják a szexuális élményeket.

A menstruáció miatt lett még jobb a szex 

Aki mégis kipróbálta, az a legjobb élményei közt tartja számon. 

Az egész akkor kezdődött, amikor a barátommal nyaralást terveztünk, és rájöttem, hogy valószínűleg akkor fogok menstruálni. Nem randiztunk még túl régóta, és nem beszéltünk a menstruációs szexről, így fogalmam sem volt róla, hogyan fogadja majd ezt a helyzetet 

- kezdte beszámolóját egy lány, aki szerette volna kipróbálni ezt az élményt és szerencsére barátja sem ódzkodott ettől. 

A menstruációmat a testem természetes funkciójának tekintette, nem valami undorítónak dolognak és nem is volt érzékeny a vér látványára. Amint megérkeztünk a szállodába, letettünk egy törölközőt az ágyra, és belevetettük magunkat az élménybe 

- mondta. A párról gyorsan lekerült a ruha és a behatolás is elég hamar megtörtént, misszionárius pózban kezdték, aztán több más pozícióval is kísérleteztek. 

Próbáltuk kitapasztalni, hogy a menstruációs időszak alatt extra érzékeny testem hogyan reagál az egyes pozíciókban. Végül visszatértünk a misszionáriushoz. Ekkor éreztem a várva várt orgazmust

- idézte fel az izgalmas emléket.

Az új érzések szinte függőséget okoztak és én csak még többet és többet akartam. Folytattuk a szexet és többször átéltem az orgazmust.

A lánynak eleinte voltak kisebb aggodalmai - mi van, ha vérrögöt kap, vagy a szex miatt extra erős vérzés indul be - mégis sokkal jobban érdekelte az, hogy talán élete legjobb szexélményét élheti át.

Egyértelmű volt, hogy a menstruációm még élvezetesebbé tette a szexet

- összegezte élményét.

Bár a menstruáció alatti szex talán nem annyira praktikus - kényelmetlenséget okoz, és igényel némi extra takarítást - de végül ebben az esetben is megéri kilépni a szexuális rutinból. Mindig érdemes felfedezni azokat a dolgokat, amelyek érdekelnek téged, még akkor is, ha egy kicsit ijesztőek.

Via