Ahány pasi, annyiféle gondolat, ez egyértelmű. Ám van egy olyan dolog, amely sok pasi fejében megfordul szex közben, függetlenül a partnertől. 

A csajok és a pasik is paráznak szex közben

Mint a felmérésekből kiderült, a nők nagy része azon stresszel szex közben, hogy milyen az alakja, milyen a teste. Sokan emiatt képtelenek élvezni az együttlétet, mert úgy érzik, hogy csak a tökéletes vonalakkal lenne erre lehetőség. Pedig ez butaság, a szex minősége, na meg a pasi rajongása nem azon múlik, hogy hány kiló vagy. 

De ne aggódj, nem csak a csajoknak van fő parája a szexben. A pasik ugyanúgy aggódnak, méghozzá azon, hogy elég jók-e az ágyban. Nekik rendkívül sok gondolatuk forog a körül, hogy elégséges-e a teljesítményük, és sikerül-e kielégítő élménnyé varázsolni a szexuális élményt.

Mindenkinek más a jó

Pedig a teljesítmény ugyanúgy, mint a testalkat, teljesen irreleváns, hiszen mindenkinek más az, ami tetszik, és ami jól esik. A nők esetében más a kielégítő, sokszor hangulattól is függ, hogy kinek milyen típusú élményre van szüksége. A pasiknál pedig legalább ennyire változó az ideál: tény és való, hogy vannak olyan férfiak, akik a kifejezetten vékony lányokra buknak. De hidd el, legalább ugyanennyien preferálják inkább a teltebb lányokat. Olyan nincs sem testalkatilag, sem teljesítményben, hogy valaki mindenben megfeleljen!

A lényeg, hogy lelkileg egy húron pendüljetek a partnerrel, és olyan viszony legyen kettőtök között, hogy bármilyen problémát, gondot, kérdést meg tudjatok beszélni. Csak így érhetitek el, hogy mindig stresszmentes legyen az együttlét.

via