Ashley Grahamet  választották a világ legszexibb nőjének, de nem mindenki ért egyet a döntéssel. 

A kommentelők a magazin Instagram-oldalán ugrottak egymásnak, van aki szerint egyenesen vicc, hogy egy plus size modell nyert.

Túl kövér! 

Túlsúlyos

Mi a sz.r ez?

Egyél sütit és nyersz.

Ilyen kommentekkel szidták a magazint és Ashleyt az internetezők és vitába is szálltak egymással, mert vannak azért olyanok is, akik úgy gondolják, a legjobb döntés született, hiszen Ashley gyönyörű és a férfiak álma. 

A győzelemről a sztár is posztolt Instagram-oldalán, ahol a Maxim fotózás kulisszatitkaiba is bepillantást engedett. 


A három gyermekes modell olyan divatlapokkal dolgozott már együtt, mint a Vogue, az Elle, a Glamour vagy a Harper's Bazaar, saját fehérnemű-kollekciója van és az idei Oscar-gálán pedig riporterként is bemutatkozott. 

Önelfogadásra bíztat mindenkit

A Maxim magazin minden évben Top 100-as listán rangsorolja a világ legvonzóbb nőit. Tavaly egy sportolónőre esett választás, idén pedig a plus size modell győzedelmeskedett. A magazin szerint Ashley nem csak modell, hanem inspirációs forrás, csodálatos személyiség és a különleges színfolt a divatiparban.

Ashley a közösségi médiában is rendkívül népszerű, Instagram oldalát több, mint 20 millóan követik. Képeiből és posztjaiból árad a magabiztosság, amivel önmagunk elfogadására buzdít, és felvállaltan azért küzd, hogy mindannyian elhiggyünk: mindenki úgy gyönyörű, ahogy van.

A 2023-as év legszexibb sztárja olyan hírességeket utasított maga mögé a szavazás során, mint Margot Robbie, Ana de Armas és Lily-Rose Depp.


Via