Ha az ember párkapcsolatban él, akkor nem ismerkedik, nem csajozik, nem pasizik, nincs randi. Nos, ez az állítás nem mindig igaz. Sőt, néha azok nyitnak csak igazán a szinglik felé, akiknek elvileg már foglalt a szívük. 

Mit jelent a csalizás?

A csalizás a legújabb randitrend, és amennyire viccesnek hangzik a neve, annyira szomorú ez a valóságban. Ugyanis a lényege az, hogy azok az emberek csinálják, akik párkapcsolatban élnek. 

Ezek az egyébként foglalt emberek pedig szándékosan titkolják a párkapcsolatukat, hogy a kiszemeltet ez ne akadályozza abban, hogy viszonozza a nyitottságot. Aztán ha a randi sikeres lesz, akkor még mindig dobbanthat a régi kapcsolatból teret adva az újnak. 

Természetesen, emiatt a csalizás rengeteg törött szívet eredményez, hiszen a másik fél abszolút azt hiszi, monogámiában élnek, és így is viselkedik az ellenkező nem képviselőivel.

Az új randi trend tönkreteszi az embereket

A csalizás mind személyesen, mind az online térben megtörténhet. Vannak, akik arcukat is vállalva Tindereznek mintha szinglik lennének, majd lebukás esetén azt mondják, ez csak egy kamuprofil.

Mások az Instán tesznek úgy, mintha boldogan és egyedülállóan élnének, ha régen a párod rengeteg közös dolgot tett ki, mostanában viszont semmit, az is gyanús lehet. 

De az is elképzelhető, hogy a pasidról az irodában mindenki azt gondolja, hogy szingli. Talán nem véletlen, hogy még sosem találkoztál a kollegákkal?

via