Senki sem tökéletes, ezért természetes, ha a  párkapcsolatodban is követsz el hibákat. A lényeg, hogy felismerd, ha valami nem működik közted és a pasid között! Szerencsére ebben az asztrológia is a segítségedre lehet, mert a szakértők szerint a horoszkópodból könnyen megjósolható, milyen hibákba esel bele a legtöbbször. Mutatjuk is, mire érdemes figyelned a jövőben!  

Kos

Szenvedélyes és energikus személyként a legtöbbször vezetői szerepet töltesz be a kapcsolataidban, ami sokszor elnyomja a a partnered személyiségét és úgy kezeled őt, mint egy követőt! Kosként meg kell tanulnod  kicsit visszafognod magadat és teret engedned a partnerednek, mert csak egységes dinamikában lehet sikeres egy párkapcsolat. Hidd el, nem olyan nagy gond, ha néha más veszi át az irányítást!

Bika

Bikaként az egyik legfontosabb dolog az életedben a békesség, a harmónia és a stabilitás, ezért még a legkisebb félreértéseknél is messziről elkerülöd a vitákat. Nehezen tudsz veszekedni, főleg a pároddal, ami nem feltétlenül baj, de ha nem kommunikáljátok le megfelelően a problémáitokat, előbb-utóbb be fogtok sokallni és úgy törtök majd ki, mint egy vulkán

Ikrek

Ikrek életében lévő kettőség a párkapcsolataiban is megmutatkozik! Általában nagyon nagy erővel veted bele magad a szerelembe és hagyod, hogy sodorjon az ár, de amint felmerülnek az első problémák, bedobod a törölközőt és véget vetsz a kapcsolataidnak. Nem kellene a legkisebb problémánál feladnod a dolgokat, van olyan személy, akiért érdemes küzdeni!

Rák 

Rákként nagyon érzelmes és érzékeny személyiség vagy: mindent megteszel azért, hogy a partnered jól érezze magát a bőrében, ezért hajlamos vagy beáldozni magad és feladni a saját értékeidet. Az új párkapcsolataidban gyakran az lesz az új hobbid, ami a szerelmednek és az lesz a kedvenc ételed, amit a pasid is szeret. Ne add fel önmagadat a párkapcsolataidban, mert akkor el fogod veszteni az egyéniséged varázsát! 

Oroszlán

A legszenvedélyesebb csillagjegy van: ha szerelmes vagy, akkor nagyon az vagy, de ha valami kis hiba kerül a gépezetbe, teljesen kifordulsz önmagadból – és nem jó értelemben. Fontos, hogy akkor is a harmóniára törekedj, amikor nem feltétlenül happy minden, mert különben úgy megégetz másokat a viselkedéseddel, hogy örökre elüldözöd őket magadtól! 

Szűz

Szűzként a legjobbra törekszel a párkapcsolataidban, ezért érthető, hogy a legjobbat akarod kihozni a dolgokból. A partneredet viszont ne próbáld megváltoztatni, mert nem lesz jó vége! Az ilyen kísérleteknek általában mindig veszekedés a vége, ezért válassz magadak olyan párt, aki úgy tökéletes sázmodra, ahogy van: ha meg akarod majd változtatni, mindent elronthatsz! 

Mérleg

Mérlegként az egyensúlyra, a harmóniára törekedsz, ezért gyakran előfordul, hogy elnyomod az érzéseidet és akaratod ellenére cselekszel a párkapcsolataidban. Ez passzív-agresszív viselkedéshez vezethet, amit nem lehet túl sokáig tolerálni egy párkapcsolatban. Fejleszd a kommunikációs készségedet és beszéld meg a problémáidat őszintén a partnereddel, akkor rendben lesz minden!

Skorpió

Mindent személyes sértésnek és óriási bántásnak veszel Skorpió, ezért hajlamos vagy túldrámázni a dolgokat. Nem minden fekete-fehér, ne vegyél mindent a szívedre, inkább alkossatok egy csapatot a partnereddel és oldjátok meg együtt a problémáitokat! A párkapcsolatokban nem működnek a külön utak, ezt jobb, ha időben megtanulnod.

Nyilas

Az élet csupa móka és kacagás a számodra, a vitákat sem veszed túl komolyan, ezért a legtöbbször képtelenség veled megbeszélni bármilyen problémát. Pozitív személyiségként azt hiszed, minden megoldódik önmagától, de ez nem minden esetben van így. Viselkedéset könnyen veheti inzultálásnak a partnered, ami a párkapcsolatod minőségére mehet rá. Legyél egy kicsit együttérzőbb!

Bak

Igazi magába forduló harcos, egy útkereső vagy, ezért mikor felmerülnek a problémák, hajlamos vagy azt hinni, hogy minden és mindenki ellened van. (Ez egyébként nemcsak a párkapcsolataidra igaz, hanem az életed minden területére!) Meg kell tanulnod kevésbé pesszimistán látni a dolgokat és félig tele üveggel látni a dolgokat, akkor a problémákból is hamarabb fogsz kiutat találni a pároddal!

Vízöntő

Rendkívüli lángész vagy, akinek mindig, minden helyzetben igaza van (akkor is, ha éppen nincs). Ezt azért nagyon nehéz nonstop elviselni, mert sokszor hatsz önzőnek és makacsnak a partnered szemében, amin mindenképpen érdemes változtatnod. Hagyd néha, hogy nyerjen a partnered és akkor nem lesz semmi baj! 

Halak

Ha párkapcsolatról van szó, nem elégszel meg a tündérmesénél kevesebbel, épp ezért, mindent alárendelsz a partnerednek. Hagyod, hogy mindenben ő döntsön és irányítson, ami egyfelől megnyugtató, másfelől viszont óriási hatalmat adhat a szerelmednek, amit a párkapcsolati vitáknál ki is szoktak használni. Kedves Halak, ne add fel az önállóságodat a másik kedvéért, mert csak akkor fogsz igazán ragyogni! 

Via