Magával a szeretlek szóval a legtöbben nagyon óvatosan bánnak, mert bár sok esetben az érzés megvan, de azért, amikor a felek kimondják, ott bizony megváltozik valami. Ez a 8 betűs szócska új szintre emelik a kapcsolatotok, ami szuper, de éppen ezért biztosra kell menni, hogy amikor te és a pasid kimondjátok, akkor azt komolyan is gondoljátok. Persze nőként biztosan tudni szeretnék, hogy mennyi idő alatt lesz szerelmes egy pasi, és mikor mondja ki a bűvös szócskát.

Hamarabb

Akár hiszed, akár nem, de a pasik jellemzően hamarabb mondják ki, hogy szeretlek. Nyilván ezt a kérdést nem lehet matematikai egyenletek mentén megvizsálni, de a különböző kutatások szerint határozott bizonyítékok vannak arra, hogy a srácoknál előbb jön el a pont, mikor kimondják, szeretlek. A The Journal of Sexual Medicine című folyóiratban megjelent tanulmány szerint maga a szerelembe esés megtörténik néhány pillanat alatt, szóval, ha a már egy ideje együtt vagy a pasiddal és látod a szemében a rajongást, akkor a szeretlek szó nélkül is tudnod kell odáig van érted. 

A 88. nap 

Viszont nyugi, a kutatások szerint ki is fogja mondani a bűvös szót, ugyanis a tanulmány állítása szerint a srácok mindössze 88 napot várnak arra, hogy ezt megtegyék. Vagyis ez azt jelenti, hogy valahol a kapcsolatotok harmadik hónapja körül számíthasz erre a  vallomásra. Egyébként tudod, mi a durva? Ugyanezen kutatás szerint a nőknek ennél valamivel tovább tart színt vallani, mi úgy tűnik a 132 nap környékén tudjuk kimondani ezt a varázslatos szavacskát. 

Ha nem mondja? 

Persze azért ezek nem sziklaszilárd tények, szóval, nem fogunk arra buzdítani, hogy akkor most számold a napokat és, ha a 88. napon nem történik semmi, akkor lépj le. Ezek a dolgok ugyanis nagyon egyéniek, de a fentebb mutatok bizonyítékok erősen azt mutatják, hogy a pasik ebben a kérdésben bátrabban teszik meg az első lépést. 

(via)