Sajnos nem teljesen helytálló az a feltételezés, hogy a vonzalom és a szerelem a sorson alapul. Mert az, hogy kibe szeretünk bele, bizonyos tényezőktől függ. Most a pasik elárulták, hogy náluk mi számít! 

Környezet

Az emberek általában vonzódnak ahhoz, ami ismerős számukra, akivel mindig vagy rendszeresen vannak. A gyakori találkozásoknak köszönhetően a pasik szeme sokkal hamarabb megakad egy olyan személyen, aki a környezetükben van. Gyakran egészen apró dolgokkal fejezik ki a vonzalmukat!

Viszonzás

Az emberek érzik, ha valaki kedveli őket, ezért gyakran jól kijönnek azokkal, akiknél érzik, hogy nem egyoldalú a dolog. Ez bizonyos szempontból megnyilvánul a beszélgetésekben, és sokszor egészen érezni lehet a vonzalmat a két ember között.

Hasonlóság

Az ellentétek csak részben vonzzák egymást. Ha szerelemről van szó, a dolgok akkor haladnak előre, ha sok a közös vonás bennetek. A vonzalom fokozódik, ha találsz valakit, aki olyan, mint te! Ez a pasiknál is így van, éppen ezért gyakran választanak olyan csajt, akivel ugyanoda járnak edzeni, esetleg ugyanaz a hobbijuk. 


Via