Mitől lesz egy nő vonzó a férfiak számára? A szép és dús hajkorona, a csodás  randi smink és a kifogástalan, nőies ruházat valószínűleg ott szerepel a dobogón, de azért még van néhány olyan tulajdonság és külső-belső jellemvonás, ami a pasiknál mindenképpen számít, ha megnéznek egy nőt. Egy brit felmérés több, mint 1000 pasit kérdezett meg arról, mitől is lesz szexi számukra egy nő, az első hat dolog pedig egészen meglepő eredményeket hozott!

6. MOSOLY

A pasik ellenállhatatlannak találják, ha egy nő mosolyog: a kutatásban résztvevők szerint olyan ez, mint felhívás a keringőre. Ha rájuk mosolyog egy nő, tuti, hogy megszólítják (vagy legalábbis valahogyan közelednek hozzá), ellenkező esetben inkább nem próbálkoznak a csajoknál. Tanulság? Mosolyogni kell a pasikra, mert akkor leszel a legszexibb a szemükben!

5. FINOM ILLAT

Nem hiába olyan közkedveltek a szexis női parfümök! A pasik imádják, ha egy nőnek jó az illata, de az már teljesen tőlük függ, hogy mit tartanak szexinek. Általánosságban elmondható, hogy a virágos illatjegyeket kedvelik a leginkább, de vannak, akiknél a fás vagy a gyümölcsös jegyű illatok a legvonzóbbak egy nőn.

4. KELLEMES HANG

A kutatások szerint a csengő-bongó női hangok képesek teljes extázisba ejteni a férfiakat: a kellemes női hang ugyanis úgy hat a férfiakra, mint a tündérmesékben a szirén sellők énekhangja a kalózokéra! Teljesen megbabonázza őket, az eredmények szerint pedig kenyérre lehet kenni a pasikat, ha egy csajnak szexi a hangja.

3. KEDVES SZEMÉLYISÉG

Ez nem újdonság: a pasik köztudottan bírják a vidám, kedves személyiségeket, akik nem paanszkodnak sokat. A felmérés szerint a férfiak 60%-kal szívesebben töltenek időt egy olyan nővel, akinek pozitív életszemlélete van, mint aki állandóan mogorva, kényeskedő vagy panaszkodó. Van benne valami! 

2. SZIMMETRIKUS ARC ÉS TEST

Már többször bebizonyosodott, hogy a pasik a ókori görög tudományokon alapuló aranymetszés szabályait veszik figyelembe genetikailag, ha egy nő szépségéről van szó. Ezt a kutatás is igazolta: tehát, minél arányosabbnak egy női arc vagy test, annál szexibbnek találják azt!

1. Átlagos kinézet

És hogy mi végzett az első helyen? Kész őrület, de a férfiak a brit kutatás eredményei alapján sokkal jobban szeretik az átlagos kinézetű nőket az elérhetetlen szépségkirálynőknél. Ez állítólag azért van, mert a pasik olyan nőkkel akarnak randizni, akiknél van esélyük, és akik szintén vonzónak találják őket. Egy 100/10 pontos csajnál viszont könnyen elbátortalanodnak, gyakran el sem próbálják őket hívni randira!

Via