Jártál már úgy, hogy az új randid egyszerűen figyelmen hagyta néhány kérdésed? Esetleg a pasid szórakozgat azzal, hogy nem válaszol bizonyos kérdéseidre? Hitegetheted magad azzal, hogy biztosan nem hallották, nem figyeltek vagy csak ∼elfelejtettek∼ a kérdéseidre válaszolni, ám a randiguruk szerint a pasik az esetek 99%-ban okkal nem válaszolnak bizonyos dolgokra, amiket kérdezel tőlük. Nézzük is meg, miért!  

1. El akarják kerülni a kérdés megválaszolását

A leggyakoribb ok, ha a pasik nem válaszolnak egy kérdésre az az, hogy egyszerűen nem akarnak neked választ adni. Félnek az igazságtól, a reakciódtól, a következményektől és még sorolhatnánk. Ebben az esetben jobb, ha minél többször rákérdezel a dologra, mert ha már sokadszorra is terel, agresszív, esetleg mérges lesz egy bizonyos kérdés miatt, akkor tutira rejteget előled valamit a srác!

 2. Még nincs rá válaszuk, ezért időt próbálnak nyerni

A második leggyakoribb eshetőség, hogy a kérdéseidre még nincsen válasza a pasinak. Lehet, hogy éppen azon dolgozik, hogy minél előbb meg legyen oldva a dolog és a háttérben ezerrel pörög az agya, hogy megoldást találjon, de amíg ez nem 100%, addig nem akar neked róla beszélni. Ez mondjuk érthető.

3. Van válaszuk, de attól inkább megkímélnének

Rosszul viseled a stresszes dolgokat? Nagy drámakirálynő vagy? Gyakrna szoktál sírni? Könnyen lehet, hogy épp ettől akar téged (meg persze, önmagát) megóvni a pasi. Néha fáj az igazság a párkapcsolatokban, ezért halogatjuk a kérdések megválaszolását, de előbb-utóbb túl kell esni rajta, nincs mese! 

4. NEM TUDJA, HOGYAN VÁLASZOLJON

Vannak olyan pasik, akikneka legnagyobb szerelemben is gondot okoz a verbális kommunikáció, szóval lényegében nem tudják, hogyan beszéljék meg a dolgokat a nőkkel. Lehet, hogy ebben az esetben csak a megfelelő alkalomra vár srác vagy finoman szólva túlaggódja, elő akarja készíteni a terepet a válaszára, ezért nem ad hangot neki azonnal. Ennél a pasitípusnál megéri kerek perec rákérdezni a dologra és biztosítsd arról, hogy neked bármit elmondhat. 

Via