Most a pasik vallottak arról, hogy mik azok a dolgok, amiket félnek megkérdezni a barátnőjüktől az ágyban. Nos, azt gondolnánk, hogy a pasik sokkal bátrabbak, de az igazság az, hogy vannak dolgok, amiket inkább ők is magukban tartanak.

1. Szeretnél dominálni?

Sok férfi attól tart, ha felteszi ezt a kérdést, akkor már kevésbé fog férifasnak tűnni, pedig ez egyáltalán nem így van, ha mindkét fél élvezi a cserét. Jobban szeretik, ha a barátnőjük veszi kézbe az irányítást, és ő kezdeményez, ha a dominálásról van szó. 

2. Beengedhetünk mást is a hálóba?

Ez mondjuk érthető, hiszen sok nőt mélyen érint, ha rájön, hogy a párja kipróbálná hármasban vagy akár többen a mókázást. Nos, ezt a kérdést valóban csak akkor jó feltenni egy pasinak, ha tudja, hogy a barátnője is hasonló gondolkodású, különben nagy konfliktus kerekedhet belőle. 

3. Az orális kényeztetés kérdése...

A te pasid meri kérni vagy te vagy az, aki felajánlja? Nos, a tanulmányok is azt bizonyítják, hogy a férfiak sokszor nem merik kérni, mert attól tartanak, a barátnőjük azt hiszi, hogy csak a szolgáltatásuk miatt vannak szeretve. 

4. Megkötözhetlek?

Szintén sok pasinak hatalmas fantáziája, de ha nem érzik magukat elég kényelmesen a partnerükkel, akkor nem merik megkérdezni, hogy ő mit szólna hozzá. Fontos, hogy biztosítsd a párodat arról, hogy bármit megbeszélhettek, de természetesen csak akkor menj bele, ha te is szeretnéd. 

5. Az összebújás... 

Bárki is gondolja, hogy csak a nők igénylik az összebújást és a cukiskodást az nagyon is téved. A pasik is imádják, sőt sokszor megeshet, hogy nem is az akciózásra vágynak, csak azt akarják, hogy átöleljék azt, akit szeretnék, de sokan mégis félnek bevallani, hogy bizony nem bánnák, ha néha ők lennének a kiskifli. 

Via