Rengetegen álmodnak arról, hogy egyszerre legyen orgazmusuk szex közben a partnerükkel. Ám mint tudjuk, ez nem a legegyszerűbb dolog, mégsem lehetetlen, ha alkalmazod három tippünket.

Az enerigák

Talán nem is gondolnád, de az, hogy képesek vagytok-e egyszerre elmenni, az egyáltalán nem azon múlik, hogy mióta vagytok együtt. Egy egyéjszakás kaland során is megtörténhet a közös orgazmus, minden csak azon múlik, mennyire vagytok egymásra hangolva, mennyire passzolnak az energiáitok. Az azonban biztos, hogyha alapos, mély, hosszú előjátékkal kezditek meg a szexet, akkor indultok a legnagyobb eséllyel, hogy közösen élvezzetek el.

Beszélj!  

Itt most kivételesen nem a piszkos beszédre gondolunk, egyáltalán nem kell semmi extrát bevetned. Pusztán annyi a feladatod, hogy hangot adja az érzéseidnek. Nyíltan mondd el, ha valamit nem élvezel, hiszen attól tutira nem lesz orgazmusod. De adj hangot annak is, ha valami éppen nagyon jó, és abból szeretnél többet, és intenzívebben kapni. A pasid sem mágus, nem találhatja ki magától, hogy neked mikor, mi esik a legjobban. Úgyhogy segítsd őt ebben, ezzel jelentősen felgyorsíthatod a folyamatot.

Szállj be! 

Hidd el, egyáltalán nem aranyszabály hogy csak a pasi tehet az orgazmusodért. Szállj be te is a mókába, és kezdd el kényeztetni magadat a behatolással egyidőben. Ha úgy érzed, hogy pusztán a pénisz érzetétől egyáltalán nem vagy az orgazmus közelében, azzal sincsen semmi probléma. Ilyenkor jöhet jól, ha a szabad kezeiddel segítesz egy kicsikét a helyzeten. Hidd el, a pasid is értékelni fogja, és rendkívül izgatónak találja majd, amit teszel.

via