Vajon az orgazmus, vagy maga az odáig vezető út a szex lényege? Bármelyiket is választod, amikor a csúcsra jutsz, meg kell gondolnod, mit teszel. 

Kirobbanó élvezet

Az orgazmus mindnekinél más, és eltérő. Alapvetően van hüvelyi és csiklóorgazmus is, de ezeken kívül is megállapíthatunk akár 3 különbözőt: a vulkánt, a lavinát, és a hullámot. Az azonban tuti, hogy bármelyiket is tapasztald meg, egy dolgot sokan elrontanak, ami mindet befolyásolja. 

Te ne kövesd el ezt a hibát, gondoskodj róla magad, hogy az orgazmusod nemcsak hogy a lehető legintenzívebb legyen, de a lehető legtovább is tartson! Ugyanis rajtad, és a partnereden is múlik, hogy mennyi az annyi. 

Tarts ki!

Sokan, amint az orgazmus elindul, abbahagyják a kényeztetést. A pasik hajlamosak már kevésbé aktívan munkálkodni odalent, amíg a nők már egyre kevésbé intenzíven nyúlnak magukhoz az öröm pillanataiban - mindezt tévesen!

Ugyanis ha az orgazmus időtartama alatt végig történik a kényeztetés, akkor egyrészt jóval intenzívebb lesz az orgazmus, másrészt pedig sokkal tovább tarthat, mint amit megszoktál. Hiszen pluszban a gyönyör alatti kényeztetés is bekerül a képbe. Tehát megéri kitartani, hogy megtapasztald a nagy betűs Orgazmust!

via