A színésznő interjút adott, a beszélgetés során pedig olyan titkokat is elárult, melyekről korábban még sosem beszélt. Reese Witherspoon felfedte, hogy a karrierje kezdetén, a Rettegés című filmben szexjelenetre kényszerítették, pedig határozottan nemet mondott.

Reese Witherspoon nem tudott a szexjelenetről 

A híresség Harper's Bazaar számára adott egy interjút, amiben mesélt többek között a karrierjéről. Elárulta, hogy az 1996-os Rettegés című filmben annak ellenére kellett egy szexjelenetet leforgatnia, hogy határozottan közölte, ő ezt nem szeretné. A filmben Mark Wahlberg volt a partnere, a forgatás idején Reese csak 19 éves volt. 

Nem volt egyértelmű a forgatókönyvben, hogy ez fog történni, szóval szerintem a rendező magától döntött így, majd a forgatáson megkérdezte, megcsinálom-e, én pedig nemet mondtam. Nem tudtam irányítani. Természetesen nem traumatizált vagy ilyesmi, de nagyban formált. 

A színésznő elárulta, hogy a negatív élmény hozzájárult a személyisége alakulásához, és meghatározta, hogy manapság, hogyan gondol a munkájára. Reese az elmúlt években létrehozta a saját produkciós cégét, amivel a célja, hogy női szemszögből készítsen filmeket. A tapasztalatinak köszönhetően képes olyan dolgokat is elmesélt, és átélni, melyeket szerinte egy férfi nem mindig tud.

Mesélt a válásáról 

A színésznő tavasszal jelentette be, hogy 12 év után elválik a férjétől. A bejelentés szinte mindenkit váratlanul ért, hiszen Reese sosem adott arra jelet, hogy problémáik lennének. Most megszólalt az ügy kapcsán, és elmondta, hogy nagyon örül, amiért közös nyilatkozatban árulták el a dolgot, mivel így nagyobb kontrollja volt. 

Sokkal hitelesebb érzés, hogy a saját hangomon mondhatok dolgokat, és nem hagyom, hogy valaki más irányítsa, mi történik. 


Via